https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Rakičanu prijateljevanje slovenskih in hrvaških mladih gasilcev

Rakičan, 27.05.2018 ob 6:00  

V soboto, 26. maja 2018, je v za prostori grada Rakičan potekalo že 20. srečanje mladih slovenskih in hrvaških gasilcev.


Letos že 20 leto po vrsti poteka srečanje slovenske in hrvaške gasilske mladine. Letos je potekalo v Rakičanu, za Dvorcem Rakičan. Srečanja se je udeležilo  okoli 380 mladih gasilcev. V samem začetku prireditve je vodja tekmovanja Bojan Lončar Postrojil ekipe  in predal raport poveljniku Gasilske zveze Slovenije, Franciju Petku.

Sledili so pozdravni govori predstavnika domačih gaslcev, Željka Popoviča, poveljnika hrvaške gasilske zveze in Francija Petka, poveljnika Gasilske zveze Slovenije. Vsi trije govorniki so ekipam zaželeli, da bi med mladimi gasilci potekalo več podobnih srečanj, ter veliko športne sreče v tekmovalnem delu srečanja.

Govorom je sledil  dvig zastave srečanje, nato pa so mladi gasilci pričeli s tekmovalnim delom in športnimi igrami, ki so bile namenjene predvsem druženju in povezovanju.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.