https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Vozila v napačno smer in povzročila nesrečo

27.05.2018 ob 7:00  

Preteklo soboto so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, devet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, tujcu so zasegli teleskopsko palico in obravnavali so tri primere povoženja divjadi.


V Murski Soboti je prišlo do prometne nesreče zaradi vožnje po nepravilni strani vozišča voznice osebnega avtomobila. Pri trčenju sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Škode na vozilih je za okoli 3.500 evrov.

Na področju kriminalitete so obravnavali štiri poškodovanja tuje stvari, tatvino mobilnega telefona, dve kaznivi dejanji Neomogočanja stika z otrokom, Lahko telesno poškodbo povzročeno pri pretepu in Grožnjo.

 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP M. Sobota.  

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      27.05.2018 ob 16:41 Poldi gost

      Ne vem Danes sem izvefel da je imel prevozništvo Brzi zopet nezgodo z otroki v avtobusu na relaciji MB - Lenart. Ali to drżi? Ni dolgo ko je na goričkem obrnil avtobus z otrici. Mojih otrok iz Puconec, če je to res, ne bo več vozil. Upam da ravnatelj te blige čita??? F Moja otrok

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.05.2018 ob 0:02 Joze gost

      Ne vem če je to za razpravo? Mogoče je kdo info. za nezgodo prejšnji teden na AC pri Lenartu. Bila zaprta AC en del. Baje v PN udeleżen avtobus z otroki? Naj bi vozil Brzzi tours iz MS? Ta bi naj pred leti že obrnil avtobus na Goričkem? Kdo jaj ve??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.