https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pomurska liga mladih ribičev tudi v Zgornjem Konjišču

29.05.2018 ob 9:00  

Drugo srečanje Pomurske lige mladih ribičev 2018 je potekalo v soboto, 26. maja v Zgornjem Konjišču. Tam je bila mladim na voljo tekmovalna jama, ki ga ureja Ribiško društvo Radgona. Zbor udeležencev je bil ob sedmi uri, sledilo je žrebanje in ob 9:00 začetek tekmovanja. Tekmovanje traja ponavadi 3 ure in ga določa Pravilnik lova rib s plovcem RZS. Možno je krmljenje, dovoljena vaba 10 l zmešane hrane skupaj, 0,5 l kostnih in ¼ l rdečih črvov. Prav tako je istočasno potekalo tudi tretji del tekmovanja v ligi mladih Ribiškega društva Radgona.

Tekmovalne skupine v ligi mladih Ribiškega društva Radgona U – 15 in U – 20 so prejele tudi dnevne nagrade ter praktične nagrade. Slednje zagotovi UO TE RD Radgona. Na koncu so podelili pokale za skupnega zmagovalca (prva tri mesta) RD Radgona za obe kategoriji U – 15 in U – 20.

Liga mladih se nadaljuje na naslednjih srečanjih:

4. srečanje – TE G. Radgona sobota 02.06.2018 ob 7 15 uri v Podgrad – krmljenje omejeno 1 kg suhe vabe

5. srečanje – TE Tišina nedelja 08.07.2018 ob 7 15 uri v Gradišču – možno krmljenje

Mlajši so imeli dovoljeno spremstvo starejših, ki so jim lahko pri določenih stvareh tudi ustrezno asistirali. Lepo je, da imajo ribiške sekcije podmladek. Na tekmovanju so sodelovali ribiči iz radgonskega, ljutomerskega in lendavskega območja. 

Pomurska liga mladih 2018 ima naslednje in zadnji del tekmovanja:

3. Srečanje Mota – Motarska jama RD Ljutomer nedelja, 10. junija 2018

Rezultate bomo objavili po zaključku vsem tekmovanj.

,

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.