https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tradicionalni Dimek - Hrovatov spust privabil lepo število udeležencev

Dokležovje, 28.05.2018 ob 11:00  
Zadnjo nedeljo v maju, 27. maja, je potekal tradicionalni spust po reki Muri, za Dimek-Hrovatov memorial, ki se ga je udeležilo lepo število udeležencev.
 

 
Sončna nedelja je poskrbela za dobro vzdušje in na spust privabila okoli 70 udeležencev. Tudi to leto, so se najprej zbrali v Krogu, nato pa so se s čolni spustili po reki Muri. Rečni tokovi so jih vodili mimo Dokležovja, Ižakovec in Melinec, vse do Srednje Bistrice.
 
 
 
Pri spustu je sodelovalo kar nekaj društev, Društvo čolnarjev Dokležovje, Brodarsko društvo Bistrica, PGD Bistrica, PGD Dokležovje, PGD Dolnja Bistrica, PGD Melinci in PD Matica.  Za pester in zanimiv kulturni program pa so poskrbeli OŠ Prežihovega Voranca, KD Pozvačin ter Tamburaši iz Beltinec.

Foto: Društvo čolnarjev Dokležovje

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.