https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Judo klub Lendava uspešen na dveh tekmovanjih

31.5.2018  

V soboto in nedeljo sta potekali dve judoistični tekmovanji in sicer tekmovanje za 57. baumgartnov pas v Mariboru ter 4. Somogyszobi Regionális Rangsor Verseny na Madžarskem.

Judoisti Judo kluba Lendava so se v soboto, 26. 5. 2018 udeležili tekmovanja za 57. baumgartnov pas v Mariboru. Tekmovanje je potekalo v dvorani Lukna. Udeleženih je bilo 147 tekmovalcev iz 29 klubov, člani kluba Lendava so dosegli naslednje rezultate:

3. mesto Žerdin Gašper (-32 kg)
2. mesto Čeleš Gal (-38 kg)
1. mesto Gerič Nela (-44 kg)
1. mesto Maučec Tinaja (-48 kg)

V nedeljo se je nekaj judostov udeležilo tekmovanja na Madžarskem v kraju Kaszó, na 4. Somogyszobi Regionális Rangsor Verseny in doseglo nekaj odličnih rezultatov.

Rezultati domačih judoistov:
U 10
2. mesto Biro Jure (-32 kg)
1. mesto Recek Naj (-40 kg)
U12
1. mesto Gabor Ria (-36 kg)
5. mesto Biro Jan (-50 kg)
U 14
1. mesto Recek Lina (+56 kg)

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.