https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Išče se računovodja, logoped in zdravnik specialist

03.06.2018 ob 10:00  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del na straneh zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj naj zanimivejših.


ELEKTROMATERIAL, družba za proizvodnjo elektroinštalacijskega materiala Lendava, d. d. išče erozista za določen čas (6 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, strojništvo in obdelava kovin. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 7. junija 2018.

OSNOVNA ŠOLA IVANA CANKARJA LJUTOMER išče logopeda za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja). Kandidati se lahko prijavite do 6. junija 2018.

ELETRKO INŽENIRING TRAMAR, družba za proizvodnjo, inženiring, servis in trgovino d. o. o. išče računovodjo za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Od kandidata se pričakuje zelo dobro govorjenje, razumevanje in pisanje nemškega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 23. junija 2018.

AKORAL, gradbeništvo, storitve in poslovanje z nepremičninami d. o. o. išče monterja stavbnega pohištva za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 27. junija 2018.

OSNOVNA ŠOLA IVANA CANKARJA LJUTOMER  išče računalnikarja – organizatorja informacijskih dejavnosti za določen čas oz. za čas odsotnosti delavca, ki je imenovan za ravnatelja. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja). Kandidat naj dobro razume angleški in nemški jezik ter obvlada zahtevno delo z urejevalnikom besedil, s preglednicami, bazami podatkov, s programiranjem, s poznavanjem operacijskih sistemov, ter z računalniškim oblikovanjem. Prijavite se lahko do 6. junija 2018.

ZAVOD ZA KULTURO, TURIZEM IN ŠPORT Murska Sobota išče strokovnega sodelavca VII/2 – turizem in promocija za določen čas (36 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja). Kandidat naj dobro razume, govori in piše angleški ter nemški jezik. Kandidat naj prav tako obvlada zahtevno delo s preglednicami ter računalniško oblikovanje. Prijave zbirajo do 6. junija 2018.

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA  išče zdravnika specialista medicine dela, prometa in športa za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja), medicina. Prijava mora vsebovati: 1. življenjepis, 2. dokazilo o izpolnjevanju pogojev glede zahtevane stopnje izobrazbe, datum zaključka izobraževanja ter ustanova, na kateri je bila izobrazba pridobljena, 3. dokazilo o ustreznosti specializacije in delovnih izkušenj (potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu, specialističnem izpitu, zdravniška licenca, odločba o veljavnosti licence, izpis zavarovanj pri ZPIZ-u ali druga ustrezna listina, ki izkazuje najmanj 5 let delovnih izkušenj na področju MEDICINE PROMETA). Prijave zbirajo do 7. junija 2018.

Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2018 ob 11:01 imre gost

      Vse to kar je zavod razpisal za prosta,delovna mesta so usposobljeni in izučeni migranti,ki so zelo šolani celo z doktorati . Tako trdi propali Cerar in oni grdi Šefic .

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.