https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nov trener Polane je Antun Jukić

Velika Polana, 31.5.2018  

Gre za 38-letnega stratega iz Hrvaške. Tekom svoje kariere je že požel nekaj uspehov, nazadnje pa je sedel na klopi Varteksa iz Varaždina. Z njim smo opravili tudi krajši pogovor.

Povedal nam je naslednje: "Sem Antun Jukić, nov trener NK Polana. Odraščal sem v Varaždinu, kjer sem v dresih mlajših selekcij Nogometne šole Varteksa opravil prve korake po svoji nogometni poti. Pot me je nato zanesla v Nemčijo, natančneje v vrste Bayer Leverkusna in Fortune Köln. Po vrnitvi na Hrvaško sem zamenjal nekaj klubov, nato pa sem po več poškodbah nekaj časa igral tudi v Sloveniji in Avstriji.

Kmalu sem se odločil za pridobitev trenerske licence in najprej končal usposabljanje za UEFA B licenco. Z njo sem uspešno vodil kar nekaj klubov. V razmahu štirih let sem osvojil tri naslove prvaka v 1. Medžimurski ligi, in sicer z NK Čukovec, NK Međimurec in NK Dinamo Domašinec. S klubi sem dvakrat osvojil tudi Zimsko dvoransko prvenstvo in dvakrat prišel v finale regionalnega pokala. Po teh uspehih sem se odločil za usposabljanje za UEFA A licenco, ki sem ga tudi uspešno zaključil.

 

Moja temperamentna narava se odraža tudi na nogometnih zelenicah. Kot trener imam rad disciplino, strast in emocije, vse to pa prenašam tudi na svoje igralce, od katerih vedno zahtevam le najboljše. Ne zadovoljim se s povprečnimi rezultati, moj cilj – kot tudi cilj moje celotne ekipe - so le osvojeni naslovi.

Na poziv NK Polane sem se odzval z veseljem, saj sem o klubu slišal veliko dobrih stvari. Člani upravnega odbora so me prepričali predvsem s svojim entuziazmom in veliko željo po napredku celotnega kluba. Člansko ekipo NK Polana sestavljajo odlični mladi igralci, željni golov, zmag, naslovov in splošnega skupnega veselja.

Želim si, da nas zvesti navijači spremljajo in spodbujajo še naprej ter nas dvigajo, ne samo ob zmagah, ampak tudi ko nam bo morda težko. Ekipa pod mojim vodstvom pa bo naredila vse, da jim podporo poplača z veseljem ob osvojenih lovorikah. Veselim se skupnega sodelovanja in uspehov!"

    Fotogalerija