https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

SMC - da bo še bolje za Pomurje!

01.06.2018 ob 11:40  

Pred štirimi leti ste jim s svojimi glasovi zaupali prihodnost Slovenije. Ta je danes sedanjost - boljša, kot je bila. Naj bo še bolje!

Na volišču obkrožite številko 19, za pomurske kandidate: Dušan Radič, Aleksander Kavčič, Vera Granfol, Milan Osterc, Darko Horvat, ki so svoje delo, ugled in življenjske izkušnje zaupali SMC – Stranki modernega centra, da bo še bolje za Pomurje! 

"Zakaj potrebujemo vaše zaupanje in zakaj verjamemo, da ga imamo?

Prvič, ker imamo dobre gospodarske rezultate in tretjo najvišjo gospodarsko rast v Evropi  –  dobronamerni ljudje vsepovsod po Sloveniji to vedo!

Drugič, ker v enem mandatu nismo mogli opraviti vsega dela. Rezultatov še ne čutijo dovolj najšibkejši deli družbe. Najprej smo morali ustvariti, da bi lahko delili.

Tretjič, ker se je izkazala razlika med našim opravljenim delom in praznimi obljubami drugih. Za nas pričajo rezultati: prepolovljena brezposelnost med mladimi; kdor ima polno delovno dobo, ne more imeti nižje pokojnine od 500 evrov; znižali smo javni dolg; pripeljali nova podjetja ... Ne govorimo na pamet: vprašajte gasilce, vprašajte ljudi ob meji po arbitraži, vprašajte prejemnike socialnega nadomestila. Kar rečemo, storimo!

Četrtič, ker v Sloveniji ni stranke, ne med starimi ne med novimi, ki bi lahko tako utemeljeno stavila na vladavino prava in boj proti korupciji. Rezultati zadnjih preiskovalnih komisij v Državnem zboru temu le še pritrjujejo: v SMC imamo čiste roke!

Petič, ker si Slovenija zasluži v razvoj usmerjeno, napredno vlado.

Le s  pomočjo vašega zaupanja lahko Slovenijo:

• ohranimo v samem centru aktualnih evropskih tokov – gospodarskih, kulturnih, političnih, transportnih, humanističnih, vizionarskih;

• in jo moderniziramo po vzoru tistih evropskih držav, ki so že zares vstopile v 21. stoletje, stoletje trajnostnega razvoja, inovacij informacijske družbe, bitke za podnebne spremembe in novih prostorov svobode.

Na volišču obkrožite številko 19, za kandidate, ki so svoje delo, ugled in življenjske izkušnje zaupali SMC – Stranki modernega centra – da bo bolje za Pomurje!," vam sporoča stranka SMC.

Foto: SMC

 

Naročnik oglasa je stranka SMC.

    Fotogalerija