https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prenovljena NLB v Murski Soboti odprla svoja vrata

Murska Sobota, 08.06.2018 ob 14:50  

Danes, 8. junija 2018, je v prostorih NLB poslovalnice Murska Sobota na Trgu zmage 7, potekala uradna otvoritev prenovljene poslovalnice NLB. 

Otvoritve so se udeležili župan MOMS dr. Aleksander Jevšek, vodja poslovalnice Štefan Tkalec, direktorica poslovne mreže Tanja Merklin, predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak in direktor podravske-pomurske podružnice NLB. 

˝Dobrodošli v tretji najpomembnejši poslovalnici NLB banke v Sloveniji po obsegu poslovanja. Suvereno lahko potrdim, v zadnjih nekaj tednih najlepši bančni poslovalnici v Sloveniji,˝ je na otvoritvi povedal predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak.  

Župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek je povedal: ˝V Mestni občini Murska Sobota smo si pred 3 leti in pau zadali, da bomo naredili vse, da mestu vrnemo dušu. Danes, ko sem vstopil v to poslovalnico sem ugotovil, da je ta poslovalnica dobila dušo. To pomeni, da je postala bolj topla kot je bila prej, in če bi me kdo vprašal, kje je center mesta Murska Sobot, bi rekel da je tukaj zaradi tega, ker smo se tukaj več ali manj vsi gibali, poslovneži so jemali kredite, mi smo dvigovali plače, penzionisti pa so hodili po pokojnine. Najbolj me veseli, ko je vodja poslovalnice prišel k meni v pisarno, in rekel, veste župan,mi bomo obnavljali. Jaz pa sem rekel, da je to najboljša novica zaradi tega, da mi niste prišli povedat, da boste poslovalnico preselili.˝ 

Ob takšnih dogodkih, kot je odprtje prenovljene bančne poslovalnice, NLB kot družbeno odgovorno podjetje nameni del sredstev lokalni skupnosti. Donacijo v znesku 3.500 evrov so tokrat namenili Zvezi prijateljev mladine Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2018 ob 16:07 gost

      Ka te pa poulek išče šerif ?

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2018 ob 17:02 sršen gost

      Ka je te zdaj to,da ni poulek deklice in Duško Radiča ter včelinjega Židana ?

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.06.2018 ob 17:58 gost

      neverjetno, kakšen rompompom, kakšno nepopisno veselje ob zmanjšanju poslovalnice na cca. 25 % nekdanje POMURSKE Banke, katero so uničili domači gospodarstveniki, res žalostno.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.06.2018 ob 19:47 gost

      Sirotinje plačujejo dolgove, jebemti banke.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.06.2018 ob 21:00 s.p. gost

      Kaj ni to tisti Brodnjak, ki je bil nekoč v Mercatorju, ko so rdeči še imeli to trgovinico? Eni se pač parkirajo malo sem malo tja v državne firme! Če bi pred 15 leti nekomu šenkali NLB, bi imeli korist, Sedaj pa nekaj milijard izgube. Sploh pa ne vem zakaj tak pomp okoli tega, če so malo svoje protore preuredili? Sam ne zaupam nobeni banki. Še posebej ne sedaj, ko vse posredujejo na FURS. Včasih sem ga imel v Avstriji, sedaj pa še tam država vohlja za našim trdo prisluženim denarjem. Moj denar je moj denar in ga imam v štunfi.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.06.2018 ob 13:23 gost

      Niti eden domači obrtnik je nej sodeloval v obnovi. Spomnim se devetih kombijov, ki so več dni obnavljali poslovalnico. Sami ljubljanski in iz osrednje Slovenije. Sramota.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.07.2018 ob 21:45 LFL gost

      Vsi smo sanirali to pofukano NLB.Prodali so zgornje prostore ,inšpektorjem in nevem še komu prodali prostore ,kot sem že omenil z našo SANACIJO.Zdaj pa lahko imajo spet DOLGE PRSTE. Blesavi slovenčki bojo to spet sanirali POD VODSTVOM - LEVIČARJEV. LEVI peljejo SLO v propad.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.07.2018 ob 19:45 gost

      Ka pa tan išče sluzavi Podgajski. vse posejdi, kjer so SD-jevci zraven se pojavlja ta tip, ki je solastnik TV Idee, Sobotainfo-ja. Jevšku del areklamo na teh medijih, Jevšek pa mu daje posel (recimo skoraj zastonj parkriranje električnih avtomobilov - ja Podgajski je tudi tam poleg). Dečko se pač druži s istousmerjenimi (povezanimi). Glede obnove NLB pa - poslovalnica se je zmanjšala, obnavljali niso Prekmurci, obnove niso vodili Prekmurci...vse iz LJ. Tja se steka tudi dobiček. Jaz še dolgo nisem komintent NLB. Po pranju iranskega denrja v NLB pa so povsem izgubili pri Slovencih.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.