https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Polani znova zadišalo po paprikašu

Polana, 10.06.2018 ob 14:00  

V Polani pri Muski Soboti je v soboto, 9. junija, na dvorišču Gostilne Lovenjak potekala že 10. Paprikašijada s krstom štrkov.

Ekipe tekmovalcev so se začele zbirati popoldan, po predstavitvi ekip se je začelo tekmovanje, hkrati s prijetnim druženjem. Na že tradicionalnem kuhanju paprikaša v Polani je letos spet sodelovalo lepo število ekip.

Prvo mesto je osvojila ekipa Šmarska trota za piščančji paprikaš, na drugo mesto se je uvrstila ekipa Zafca, ki je pripravila zajčji paprikaš in tretje mesto je zasedla ekipa Inoks Plus s piščančjim paprikašem. Po razglasitvi rezultatov je sledil družabni del prireditve ob dobri glasbi in kulinarični ponudbi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2018 ob 11:39 imre gost

      Že ste dosadni z temi bogračijadami,langašijadami ,pörkijadami,kisilimi juhami ,krumšijadami in gulažijadami bujtimi repami in kaj še vse .

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.