https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Dijaki zaključnih letnikov SPTŠ predstavili maturitetne izdelke

Murska Sobota, 13.6.2018  

V torek, 12. junija 2018, je v šolskih delavnicah in v šolskih prostorih Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota, potekala predstavitev maturitetnih izdelkov. 

Na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota je potekala predstavitev maturitetnih izdelkov, ki so jih izdelali dijaki zaključnih letnikov. Ob tej priložnosti so tudi prevzeli in demonstrirali B&R krmilne enote, ki jih bo šoli doniralo podjetje GEA VIPOLL d. o. o. 

˝Naši dijaki in dijakinje vsako leto prikazujejo zelo dobre rezultate. Moram povedati, da smo že tri leta najuspešnejša pomurska šola po številu zlatih maturantov. Obenem so tudi vsi ostali uspehi naših dijakov in dijakinj zelo spodbudni na vseh področjih,˝ je povedal Ludvik Sukič, ravnatelj SPTŠ Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2018 ob 11:42 gost

      BRAVO!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2018 ob 15:25 Naci+ gost

      POTUJOČI ŠANK - Od uredništva Pomurca, ki se še vedno podpisuje pod vse prispevke, sem pričakoval, da bo zapisalo oziroma orisalo konkretnne izdelke maturantov, toda nič o tega --------------same slike, ki pa ne povedo nič. Očitno je poročilo nastalo po liniji najmanjšega truda. Neko leto pa je bilo drugače: šank v besedi in sliki,

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.06.2018 ob 22:45 Gost gost

      Kaj pa kaksne fotografije o izdelkih s smeri tehnik oblikovanja? Ste spregledali vse v prostoru razen to, da ste imeli postrezeno hrano na sredini prostora?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.