https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Neurje s točo znova ni prizaneslo Pomurju

12.06.2018 ob 20:00  

Neurje s točno je danes ponovno zajelo tudi Pomurje.



O nevihtah s točo poročajo iz Goričkega konca in Bakovcev, o poplavah z meteorno vodo pa z ljutomerskega konca, kjer je padala tudi toča.

Na spodnji fotografiji Neradnovci in pogled na bližajočo nevihto.

Foto: Rok Horvat

Vremenoslovci napovedujejo, da bodo danes zvečer in v prvi polovici noči še krajevne plohe in nevihte, zjutraj pa se bodo pojavljale večinoma le zahodni polovici države. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18 °C.

V sredo bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 27 °C.

Foto: B.V. - Toča v Bakovcih


V noči na četrtek bo ponekod še deževalo, dež bo zjutraj ali dopoldne večinoma povsod ponehal. Čez dan bo pretežno oblačno, pihal bo veter severnih smeri, na Primorskem šibka burja. Nekoliko hladneje bo. V petek bo delno jasno, pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. V soboto bo spremenljivo oblačno, popoldne bodo krajevne plohe. Veter bo oslabel, navaja Arso.

Fotografija s Kroga

Barbara nam je poslala fotografijo iz Tropovcev

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.