https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti ob dnevu slovenske policije podelili priznanja

19.06.2018 ob 15:00  

Danes, 19. junija 2018, je Policijska uprava Murska Sobota priredila slovesnost ob Dnevu slovenske policije. Na slovesnosti so podelili priznanja policije. 

Slovenski policisti 27. junija obeležujejo, dan slovenske policije, ki je povezan z dogodki, vezanimi na osamosvojitev Slovenije.

Direktor PU Murska Sobota Damir Ivančić je povedal: ˝Pred nami je še veliko izzivov. In tudi v prihodnje bomo naredili vse, da bomo pri ljudeh še vedno tisti, katere bodo spoštovali in bodo zaupali  v naše poslanstvo. Spoštovane policistke in policisti, čestitam Vam ob našem prazniku, dnevu Slovenske policije in čestitam vsem prejemnikom priznanj.˝

Slavnostni govornik današnje prireditve je vodja Službe generalnega direktorja policije Tomaž Pečjak, ki je povedal: ˝Biti policist ali policistka, ni samo poklic, je več. In zavedati se moramo, da vsak od nas, prispeva tisti kamenček k mozaiku, zaradi česar imajo potem državljanke in državljani zaupanje.˝

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.06.2018 ob 20:08 maska gost

      Damir, Damir... Nigdar se ne boš spremejno.. Ka si mijslijo policaje, štere vse o tebe znajo in morejo poslujšate iz tvojih ust besede zakonitost, spoštovanje, ..

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.06.2018 ob 7:37 TNT gost

      Prva in edina naloga policije je napisati čim več kazni za prekrške. Najprej se lepo skrijejo za kakšne vogale hiš, da jih preden ne prideš do njih ne opaziš To je njihovo poslanstvo, ne pa vzbujati občutek zaupanja.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.06.2018 ob 8:45 pipi gost

      TNT Nemaš prav,probaj gledati z druge strani in se postavi v njegovo kožo.Bi ti šel v intervencijo napr. ge se masa ljudi bie ali na dom ge mož ženo z nožon plode po dvorišči.Mislin ka nebi in ne guči nika,ka si nej vido ali sprobo.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.06.2018 ob 10:05 gost

        Zato si je izbral tak poklic in mora posredovati v vsakem primeru, če ne, pa naj opravlja drugo delo, ne more se policaj izgovarjati, da se ne bo izpostavljal.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.06.2018 ob 9:18 TNT gost

      Za take primere je potrebna resna policija, se pravi posebna enota. Ta si zasluži vsekakor priznanje. Ne pa na takšne dogodke pošiljati navadno patruljo, saj taka ni kos takšni nalogi. Potem pa se zgodijo primeri, da je policist ogrizen, ali poškodovan. Sicer pa ob takšnih dogodkih kot si jih opisal policija lahko samo še prešteje mrtve, ker je itak prepozna.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.06.2018 ob 10:12 TNT gost

      V takih primerih sigurno ne, ker bodo takoj streljali, če se jih ne uboga. Tam tudi ni tega, da bi v civilu javljal uniformiranim policistom, če se kdo pelje in telefonira ali ni pripet z varnostnim pasom kakor pri nas.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.06.2018 ob 12:29 pipi gost

      to san ti napiso zato,ka znan približno kak stvari v policiji delujejo,ka san bil zraven kot pom, policist 20 let. Specialne policije oz posebna enote je zelo malo pri nas in ne bi mogli pokrivati niti polovico Slovenije,sicer pa so oni poklicani samo večjih in hujših kršitvah in nogometnih tekmah,torej tam,kjer je masa ljudi.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.06.2018 ob 12:32 sobočanec gost

      Žalostno, da zaposleni ob dnevu Policije niso veseli. Verjetno je nekaj hudo narobe. Verjetno je nekaj na tem, kar ljudje govorijo po ulicah v M. Soboti.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.