https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Polani pri Murski Soboti odprli sodoben večnamenski objekt

Polana, 24.06.2018 ob 6:05  

V Polani pri Murski Soboti je v soboto, 23. junija od 13. ure dalje pri Športno rekreacijskem centru potekala otvoritev novega večnamenskega objekta.

Na otvoritvi novih prostorov, v organizaciji Mestne občine Murska Sobota in Krajevne skupnosti Polana, so predstavili novo zgrajen športni objekt z vso pripadajočo opremo, za namene športne dejavnosti v kraju Polana. Ob tem je potekala krajša slovesnost s kulturnim in zabavnim programom ter kasneje odigranimi nogometnimi tekmami.

Sodoben objekt je funkcionalno prilagojen in namenjen za športne in družabne dejavnosti. V pritličju zgradba zajema dvoje klubskih slačilnic s prostori za tuširanje in sanitarijami, družabni prostor ter še dodatne prostore v 1. nadstropju oz. mansardi.

Otvoritev in predstavitev novih prostorov je privabila številne obiskovalce, ki so si z zanimanjem ogledali nov objekt na ŠRC Polana.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.