https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Imamo novega predsednika Državnega zbora

24.06.2018 ob 13:31  

Matej Tonin je postal dvanajsti predsednik Državnega zbora, vendar pa naj bi le-tega vodil začasno. Predsednik NSi je na anonimnem glasovanju prejel 80 glasov, 9 glasov je bilo proti.


Izvolitev je komentiral novi predsednik DZ: "Rešujemo situacijo, ko bi parlament lahko ostal brez predsednika." Ko bo koalicija znana, se je pripravljen odreči svojemu stolčku, saj pravi, da njegova izvolitev tukaj ne bo predstavljala ovire.

Foto: Daniel Novakovič/STA

Konstituiran osmi sklic DZ

S potrditvijo mandatov vseh 90 novoizvoljenih poslancev je ustanovljen osmi sklic državnega zbora. Borut pahor se je v svojem nagovoru, priporočil za “najboljše sodelovanje.” "Izvoljeni smo od ljudi, ki imajo različne poglede. Mi imamo med seboj različne poglede. Nihče nas nima pravice prisiliti, da se odrečemo svojemu mnenju. Vendar pa imamo neko državniško poklicanost, da te razlike spoštujemo in usklajujemo," je še povedal predsednik države. Takrat je ponovil svojo namero podeliti mandat zmagovalcu volitev, Janezu Janši.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2018 ob 15:04 gost

      Narod izvoli, da bi izvoljeni delali za dobrobit drzave, zdaj pa si ti izvoljeni borijo za svoje dobro placane stolcke!! Naj se ze naredi vlada in naj zacne delat ali pa naj vse skupaj razpustijo, ker tudi brez vlade sobstajamo!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2018 ob 16:01 gost

      Z zgoraj napisanim člankom,se popolnoma strinjan. Vlada to je nekaj,kar človek,ki je delaven ne potrebuje.Kaj so oni v tem času storili,za ljudstvo,ki jih je izvolilo.Čas teče plače garantirane,iz njih pa nič. To Slovenija ne rabi ne starih ne novih obrazov.Poštenost je v Sloveniji umrla takrat,ko so umorili Gospoda KRAMBERGERJA.Bil jim je v napoto in preveč pošten.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.