https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Mladi ustvarjajo na Muzejskih počitniških delavnicah

Murska Sobota, 26.6.2018  

V torek, 26. junija 2018, so se v Pomurskem muzeju Murska Sobota, pričele Muzejske počitniške delavnice, ki bodo trajale do petka, 29. junija 2018. 


Muzejskih počitniških delavnic se lahko udeležijo osnovnošolci med 7. in 14. letom starosti. Potekajo 4 dni, in sicer do petka 29. junija 2018. 

Delavnice so povezane z občasno razstavo Za vedno na Plesah: prvi Slovani v Soboti, ki so jo odprli 16. junija 2018. Način življenja zgodnjih Slovanov si bodo poleg ogleda najdb na razstavi, približali tudi ob ustvarjanju izdelkov, ki so bili pred več kot tisoč leti del njihovega vsakdanjika. 

Iz gline bodo prostoročno izdelali lonček, iz barvnih perlic bodo ustvarjali ogrlico, stkali bodo košček blaga in iz žice bodo izdelali figuro človeka in ji izdelali nošo zgodnjih Slovanov. 


Muzejske počitniške delavnice bodo potekale v dveh terminih, in sicer:
- od torka, 26. junija do petka, 29. junija 2018, od 10. do 13. ure
- od torka, 28. avgusta do petka, 31. avgusta 2018, od 10. do 13. ure
Cena: 10 EUR.
Prijavite se lajko na elektronski naslov: mateja.huber@pomurski-muzej.si ali na telefonsko številko 059 366 621.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.