https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Mura izgubila na prijateljski tekmi proti ruskemu prvoligašu

Gornja Radgona, 26.6.2018  

Mura je na prijateljski tekmi z nogometaši Urala izgubila z rezultatom 4:1. Za ruski Ural igra tudi Gregor Balažic, ki je nekdaj igral tudi v dresu Mure.

 

V torek, 26. junija, je bila na stadionu v Gornji Radgoni odigrana prijateljska tekma med ekipo Urala in ekipo Mure. Ni se zbralo veliko gledalcev, a so tekmo spremljali veliki nogometni navdušenci. Ural že dlje časa igra v prvi ligi, zato so gledalci lahko bili priča kakovostni igri.

Mura je tekmo pričela v postavi: Šafarić (vratar), Karničnik, Bošković, Kurbus, Šturm, Kozar, Lorbek, Rebernik, Šlak, Kouter in Maroša.

V drugem polčasu so igrali: Matošević (vratar), Kous, Bošković, Peričić, Šturm, Maruško, Sočič, Šušnjara, Horvat, Bobičanec in Sirk.

Zaradi poškodb sta manjkala: Klemen Pucko in Borut Lukač, ki se je poškodoval na ogrevanju pred tekmo.

Začetek tekme je bil za ekipo Mure zelo obetaven, zapravili so nekaj priložnosti. Edini gol za Muro je zadel Matic Maruško. 

Ekipa iz Urala je proti koncu prvega polčasa zadela prvi gol, preostale gole na drugem polčasu. Maruško je zadel v zadnji minuti srečanja. Končni rezultat je bil 4:1 za ekipo iz Urala.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2018 ob 22:02 gost

      To so samo prijateljske,bomo pa nabili Odrance,Beltince,Triglav.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2018 ob 22:30 gost

      kje se zdaj muraši v pa vaša prva liga rusi so vam naklali 4 kom iznenada peričič je največja rupa v obrambi plus matoševič in ronaldo v mariboro dobite 5 kom

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2018 ob 22:34 navijač gost

      Bil sem danes na tekmi in seveda je razlika očitna v kvaliteti in nisem presenečen nad rezultatom. Prav tako sem skoraj na vsakem treningu in me nekaj drugega bolj skrbi. Kdo za vraga vozi k Muri igralce na trening na probo. Videl sem nekega neznanega golmana, kateri je po kvaliteti za 3. ligo in igralce, kateri res niti v Beltincah ne bi mogli igrati. Res je , da so bili maksimalno na dveh treningih in jih je Šimundža že nagnal, ker baje ima to kvalieto že v klubu in ne rabi več številk. Prav tako vidim na stadionu , da je prišlo že po 4 mesecev spet do spremembe na položaju vodje nogometne šole in bi naj Prelec in Šlihthuber z GMT-ja (generalni sponzor) postavila svojega prijatelja Kovačiča, kateri je že enkrat letel iz Mure zaradi neprimernega vedenja do otrok in staršev. Potem gospod Kuzmič skrbno skriva prave številke proračuna iz 2.lige, ker je baje Rus zelo zmanjšal svoj vložek, ker je v 2. lige preseglo vse meje. Še nekaj je zelo zanimivo in sicer je Šimundža 2. najbolje plačan trener v sezoni v prvi lige in če bi Šimundži zmanjšali plačo samo za polovico bi lahko pripeljali sigurno 3 igralce z dodano vrednostjo. Zato pa sedaj pomagata Jevšek in Židan z Pomgradom in zavarovalnico Triglav nadomestiti Rusov vložek. Prelec bo z GMT- jem postal generalni sponzor kluba in potem bo nastal problem pri vodenju kluba, ker bo vsak hotel imeti glavno besedo. Edino me preseneča, ker je Prelec član Štihcove modre liste in kako bo funkcioniralo na relaciji vložka GMT-ja in Pomgrada, kateri je že nakazal denar za sponzorstvo zaradi lobiranja Jevška in Židana. V glavnem še bo zanimivo.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.06.2018 ob 10:08 gost

      Polanic se vraca fuzbalu, za ene dobro za druge slabo...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.06.2018 ob 11:36 gost

      Ta rezultat je že pokazatelj kako težko bo Mura ostala v 1 ligi Gledal sem obe tekmi in Maribor v primerjavi Mure je dan in noč . Naj še se malo pokregajo sponzorji ali se jim obrne poslovanje na slabše in smo lahko tam kjer smo že bili.Igra Mure še je vedno na nivoju vrha 2 lige.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.06.2018 ob 12:01 gost

      Šlak,e moj Šime kama si spadno,ka ti oča plačuvle ka mali šipa,sramota.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.06.2018 ob 12:19 gost

      Murina lokomotiva,se počasi ogreva,že v Odrancih bo dvoštevilčni rezultat,pa bo vse vredu,Šimundža in Rajbar pa že vesta katere igralce rabi Mura,ki bo v prvenstvu na drugem mestu.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.06.2018 ob 12:37 GOST gost

      DRAG JE ŠPORT KO GA VODIJO LJUDJE KI NIMAJO POJMA KAKO SE IGRA TA IGRA ,PRI MURI DELAJO TAKO KOT NA TRŽNICI KUPI ČIM CENEJE IN NI VAŽNO ČE ZNA IGRATI ALI PA NE TI IGRALCI KI SO PRIŠLI DO ZDAJ SO ENAKE KVALITETE KOT TISTA DVA IZ ZIMSKEGA PRESTOPNEGA ROKA ,SE PRAVI ZA ŠTEVILO BO ,IN ZDAJ ŠE TO GDO ZA VRAGA IMA PRI TEM GLAVNO BESEDO ? IN NAJ GDO GOVORI KAKO JE MURA KVALITETNO VODENA ,IN KAKA PRIHODNOST JIH ČAKA MURA NI KLUB KI BI GA LAHKO UVRŠČALI MED PRVOLIGAŠE S TAKIM KADROM ŽALOSTNO JE TO KER BI IMELA Z DOBRO IGRO POLN STADION S TAKIMI IGRALCI PA NE BO NITI 1000 LJUDI PRIŠLO NA STADION KAR JE KATASTROFA ZA MURO.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.06.2018 ob 15:22 gost

      Šimonža odpustil si Žigera in Dodleka ki sta bila dosti boljša od Peričiča in Šturma nevem kaj to delaš Žigera si mučil na boku on pa se bolj znajde na centralnem branilcu Dober trener takoj vidi kvaliteto igralca in v klub pripelje igralca 100 procentov boljšega od odpuščenih igralcov MALO SE SPAMETUJ ker v PREKMURJI dobro vemo kako se mora igrati dober nogomet in skakimi IGRALCI

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.06.2018 ob 15:23 Muras gost

      Jaz se strinjam z tem,da mura ni pripeljala okrepitve ampak igralce da se popolni pac ekipa kar je katastrofa,pa se na probi niso bili,cudno,kar podpisali so brez probe,res neverjetno...z tako ekipo bo stadion sameval,ker tezko bodo koga resnega premagali ala mb,domzale,olimpija,celje,rudar,gorica in se kdo se zdijo nepremavljivi za to ekipo mure....pa se publike nebo ob slabib rezultatih...mene res zanima to rusko sranje,kolko zaboga pa sploh ta clovek vlaga v klub?zdaj ko je prva liga je potrebno znesek najmanj podvojiti,se nafta v 2 ligi ma vecni proracun 600 jurjev,torej bi mura v pr i ligi morala metj milijoncek in se to bi zadosfovalo za sredino lestvice....

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.06.2018 ob 16:09 gost

        Muraš ali veš koliko je miljonček bi ti našel takega teleta,da bi ti dal tolko keša?Noben ni tako nor še manj pa Rus samo ti si domišlav. Za prestop enega polkvalitetnega igralca te košta najmanj 300.000 e. e moj džouži.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.06.2018 ob 18:29 m.j gost

      bojo reflektorji in bojo igrali vidonci in grad tekme ob sobotah kaj ste za vraga pripeljali te okrepitve upam da rajbar to čita saj to ni zidarska žlica za tega rusa pa se sploh neve kolko pejnez je dal in kako to poteka pranje pehnez prek putina vidonskoga in gdo bo njim plačeval 10 € vstopnino za to sranje goričko rusko mafijo mura nima šans zmagati mb olipmpije domžal celja intd se bo borila za obstanek med elito in kaj je golmanom od triglava elvisa džafiča v muro šime dobi na mesec 10.000€ v muri

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.06.2018 ob 18:34 nepoznavalci gost

      Ena prijateljska, prva tekma, vi pa že delate panikož!!! Dečki so imeli dobrih 10 treningov pa igrali 2 mešani postavi. Vi nimate pojma od nogometa. Maribor je začel s pripravami 10 dni pred Muro in seveda ima precej boljših igralcev. Pa kaj je z vami? Kaj vi primerjate! Počakajte kake 3 mesece pa bo precej boljša slika.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.06.2018 ob 20:02 Muras gost

      Nisem rekel,da mura mora meti milijon proracuna,vendar je to znesek,ki v prvi ligi pomeni nekje 4 do 5 mesto,torej kar je manj je borba za obstanek,najboljsa slika kvalitete mure pa bo publika,ki se spozna na nogomet in nikogar ne zanima povprecje,nihce ne rece,da se je treba boriti za naslov,vendar vsaj za 4 mesto ki vodi v evropo pa bi nekako moral biti za klub kot je mura realen cilj,ce ima nafta 600jurjev proracuna v 2 ligi,potem vemo kaj to pomeni za muro...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.06.2018 ob 21:22 b.g gost

      mura je v drugi ligi mejla 4oo tisoč €proračuna ampak turčija je odnesla nekje čtrt proračuna iz 400 tisoč za prvo ligo moraš imeti povprečje 800 tidoč in zdaj ko bo polanič in gmt in zavarovalnica triglav malo več samo igralski kader pa ma mura slab te okrepitve ki jih je ošlaj hodo gledat kot skaut šimondži so slabe in še eno golman matoševič je rupa upam da so se dogovorili z elvisem džafičem iz nk triglav kranj in janža domači igralec ki se mura ni uspela dogovoriti za muro bo verjetno igral pri olimpiji

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      27.06.2018 ob 22:34 gost

      Ronaldo in novi Mesi pri Muri,boste videli sedaj v prvi ligi,kaj pomeni kvaliteta,ta dva bosta poharala celo ligo,lani nista imela skim igrati.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      27.06.2018 ob 22:44 gost

      Bosanko in njegov ritoliznik,neumorno še naprej šinfata Muro,marš,gamat.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2018 ob 11:51 gost

        Naš veleumni trenerske manjak Lukonja še naprej zavzeto uči golmane kako se vrčti v nasprotno stran , da dobiš gol. Lukonja in Ošlaj jao, jao kak se šlepata na Kuzmičovom bankomate..

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      30.06.2018 ob 13:19 gost

      Kako ta dva lahko kaj naučita,če sta sama brez znanja

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.