https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Išče se voznik avtobusa, avtomehanik in radiološki inženir

Murska Sobota, 27.06.2018 ob 14:00  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del na straneh zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj naj zanimivejših.



SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče radiološkega inženirja III za nedoločen čas. Pogoj zaposlitve je visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), Zdravstvo. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 29. junija 2018. 

SKLAD OBRTNIKOV IN PODJETNIKOV išče zastopnika za določen čas (2 meseca). Pogoj za zaposlitev je najmanj V. stopnja izobrazbe, odlično pisno in pogovorno izražanje, samostojnost, samoiniciativnost, osnovne prodajne veščine oz. veščine finančnega svetovanja, uporaba lastnega vozila. Še posebej je zaželjeno znanje s področja trženja osebnih zavarovanj. Nudimo zaposlitev najprej za določen čas, stimulativno plačilo, samostojno in fleksibilno delo, podporo klicnega centra pri pridobivanju strank ter dodatno izobraževanje. Licenca AZN je dobrodošla, ni pa pogoj za sodelovanje. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 31. julija 2018.

AVTOCENTER LEPOŠA - TRGOVINA IN ZASTOPSTVA D.O.O. išče avtomehanika za nedoločen čas. Pogoj zaposlitve je srednja poklicna izobrazba. Kandidat mora dobro razumeti  angleški jezik in nemški jezik. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 30. junija 2018.

AVTOBUSNI PROMET MURSKA SOBOTA D.D., išče voznika avtobusa za določen čas (3 mesece). Število prostih delovnih mest je 4. Pogoj za prijavo je srednja poklicna izobrabrazba. Kandidat mora imeti veljavno Temeljno kvalifikacijo, (Koda 95), zdravstveno sposobnost, uspešno opravljen preizkus znanja, samostojnost, sposobnost obvladovanja konfliktnih situacij, vljudnost in urejenost. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti najpozneje do 12. julija 2018. 

DVOJEZIČNA OSNOVNA ŠOLA I LENDAVA I. SZ. LENDVAI KETNYELVU ALTALANOS ISKOLA, išče učitelja razrednega pouka za določen čas (12 mesecev). Pogoj za prijavo je visokošolska 2.stopnja, visokošolska univerzitetna (prejšnja) izobrazba. Kandidat mora priložiti naslednja dokazila: potrdilo o pedagoško-andragoški izobrazbi, potrdilo o strokovnem izpitu, potrdilo o aktivnem znanju madžarščine in obe potrdili o nekaznovanosti v skladu s 107. členom ZOFVI. Kandidati naj pošlejo vlogo po pošti do 2. julija 2018. 

VARIS PROIZVPDNJA GOTOVIH KOPALNIC LENDAVA D.O.O. išče keramika za določen čas (6 mesecev). Število prostih mest je 5. Pogoj za prijavo je srednja poklicna ali nižja poklicna izobrazba tehnične smeri, vozniški izpit B- kategorije, fleksibilnost, odgovornost, zanesljivost, komunikativnost in samostojnost. Prijava je mogoča do 5. julija 2018. 

DNEVNI BAR "GOSPOUD SRMAK" DEJAN ČASAR S.P. išče natakarja za nedoločen čas. Pogoj za prijavo je srednja strokovna, srednja splošna izobrazba. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 27. julija 2018.

Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.06.2018 ob 16:31 123123123 gost

      Avtobusni promet išče šofera. Ja što de njim pa celi den vozo avtobus za minimalno plačo, nišče zato pa njin vozijo penzionisti avtobuse.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.06.2018 ob 19:55 Pipi gost

      Naj ti povem za kakšen plačo vozijo? Ne smem povedati,ka mo preganjani,sicer san ščep pitati ,kak je kaj z to agencijo 1A personal,baje ka lidij norijo ta ka se bliska in jim nika nihče nemre.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.06.2018 ob 20:09 123123123 gost

      Točno znan za kakšno plačo delajo, zatau ka moj brat dela tan pa san že večkrat vido plačilno listo in za tau plačilo ka on tan dobi je sramota, glede na to ka je v avtobuse od 6 vgojno do 5 večer. A1 je pa katastrofa od katastrofe, osebno delo za njih enkrat pa nikdar več.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.06.2018 ob 6:28 Pikapoka gost

      Zakaj, kakšne imate izkušnje z 1A Personal?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.06.2018 ob 9:26 77 gost

      Iščem delavce na črno.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.06.2018 ob 11:48 šanči gost

      Čudno,da nišče ne zaposluje tako visoko šolanih migrantov .Ljubljanska golazen je in zatrjuje,da k nam prihajajo vsi zelo visokimi doktorati .Mogoče pa imajo doktorate za postavljanje eksploziva to bi verjel

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.