https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prekmurska godba Bakovci praznuje 90-letnico delovanja

Bakovci, 29.06.2018 ob 11:30  

V soboto, 30. junija, Prekmurska Godba Bakovci prireja jubilejni dogodek ob 90-letnici delovanja. Prireditev bo potekala v vsakem vremenu.

Ob 12.00 uri se bodo odvijale animacije za otroke, na katerih bodo predstavljeni inštrumenti ter delo orkestra, predstavile pa se bodo tudi mažoretke iz Društva prekmurskih mažoretk Bakovci.

Za še dodatno popestritev in zabavo otrok bo postavljeno napihljivo igralo.

Ob 16.00 bo začetek praznovanja visokega jubileja naznanilo korakanje domačih in gostujočih godbenikov ter mažoretk iz Društva prekmurskih mažoretk Bakovci po ulicah Bakovcev do športno rekreacijskega centra, kjer se bo odvijala osrednja prireditev.

Po odigranih krajših koncertih gostujočih godb iz Murske Sobote, Trbovelj in Ljubljane (Litostroj), bo sledila častna podelitev Gallusovih značk, priznanj in zahval ter pol-urni koncert domačih godbenikov.

Po končanem uradnem delu bodo za dobro vzdušje poskrbeli člani ansambla Donačka. Za vse obiskovalce godbeniki pripravljajo bogat srečelov.

Ker bo celotno dogajanje pod šotorom, bo prireditev potekala v vsakem vremenu.

Foto: Arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.