https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Festival Lent v Mariboru je v polnem teku

Maribor, 30.06.2018 ob 6:05  

V bližnjem Mariboru v teh dneh poteka eden največjih festivalov v tem delu Evrope, ki številnim obiskovalcem in turistom ponuja bogat izbor dogodkov in nastopajočih z vsega sveta.


Festival Lent, ki je dobil ime po starem mestnem jedru ob Dravi, traja v štajerski prestolnici letos od 22. do 30. junija. Tako imate še danes in jutri čas, da si ogledate ali se udeležite katerega od številnih koncertov, nastopov uličnih gledališč in umetnikov, razstav, delavnic za otroke, ne manjka pa niti športnih dogodkov in še česa.

Organizatorji so letos, po nekaj letnem zatišju, ponovno postavili plavajoči glavni oder na Dravi, ki je nekakšen zaščitni znak festivala Lent. Ob večernem sprehodu v času festivala smo za vas ujeli nekaj utrinkov z mariborskih ulic.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.