https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Številni mladi na najbolj mokri zabavi tega poletja v Kobilju

Kobilje, 30.06.2018 ob 14:30  

V Kobilju je v petek, 29. junija, v organizaciji PGD Kobilje potekala že tradicionalna prireditev »Mokri petek«, kjer so se številni obiskovalci na zabaven način preizkusili v raznih igrah z vodo.


Na že 14. izvedbi športno-zabavnega dogodka, ki se je odvijal v bližini PGD Kobilje, vreme letos sicer ni bilo pretirano vroče, a to številnih obiskovalcev ni odvrnilo od aktivnosti z vodnimi igrami. Na raznih igrah z vodo, ki so se začele od 16. ure popoldne in trajale vse do večera, se je letos pomerilo sedem ekip mladih tekmovalcev. V igrah so sodelovale ekipe s štirimi člani, ki so premagovale različne vodne ovire. Najboljše ekipe so prejele nagrade.

Nekaj vodnih iger, v katerih so se preizkusili udeleženci letošnje izvedbe »Mokrega petka« so bile: Üjda vejdra, Zgrabi ga, Pikni me in Pretakanje vode nad glavo.

Po tekmovalnem popoldanskem delu prireditve je za zabaven del večera poskrbela uveljavljena prekmurska glasbena skupina Blue Planet, za še več plesa in glasbe pa tudi Duško Lokin in Ivan Mezga.

Pozno zvečer so prireditelji popestrili program še s prikazom starega Kobiljskega običaja, pranja nog z vodo iz Kobiljskega potoka. 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.06.2018 ob 22:49 Hrvateki gost

      So pa imeli kar veliko ekip s hrvaške v tekmovalnem delu, bravo, to je že postalo veliko vodno internacionalno tekmovanje. Le tako naprej :))

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.07.2018 ob 12:27 gost

      nešterne so pa ridne kubile,ihaha :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.