https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Magazin na gasilskem tekmovanju v Rogašovcih zabavali dolgo v noč

Rogašovci, 01.07.2018 ob 15:30  

V Rogašovcih na Goričkem je v soboto, 30. junija potekalo že tradicionalno gasilsko tekmovanje, ki so jih popoldan popestrili z igrami brez meja. Obiskali smo večerni del prireditve na kateri so za zabavo pozno v noč poskrbeli domači Weekend band ter priljubljena hrvaška glasbena skupina Magazin.

Poleg občinskega gasilskega tekmovanja čez dan, so gasilci iz Rogašovcev ponovno pripravili igre brez meja. Tako PGD Rogašovci ob začetku poletja sedaj že tradicionalno poskrbijo za pravo mero zabave na prostem.

Za še več dobre glasbe in plesa pozno v noč sta poskrbeli domača glasbena skupina Weekend band ter priljubljena hrvaška glasbena zasedba Magazin.

Glasbena skupina Magazin je na večernem nastopu pred povsem napolnjenim velikim šotorom med drugim predstavila svoje največje hite in poskrbela za noro zabavo dolgo v noč.

Organizatorjem je tako z združitvijo gasilskega tekmovanja, zabavnih iger brez meja ter z večernim glasbenim delom ponovno uspelo v ta del Goričkega privabiti številne obiskovalce od blizu in daleč.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.07.2018 ob 17:20 trubadur gost

      Hrvaški ansambli - posamezniki se ponovno rojevajo in to v SLOVENIJI. Hvala, da skrbimo za njihov razvoj pred upokojitvijo in jih izdatno podpiramo, da bodo imeli kak evrček za brezbrižno življenje v penziji. Tako naprej, da se bo še dolgo slišalo za nijh -butci prekmurski!

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.07.2018 ob 8:16 Gost Tinka11 gost

        Točno tako! Samo v Prekmurju kraljujejo razni Lokini, Nede, Kovači,..in še kaki upokojene"zvezde" Balkana,ki jih niti doma, več ne poslušajo. Pri nas pa mlado dere množično na taka sranja! Sploh se ne zavedajo/mo , da je življenje prekratko, da bi poslušali slabo in neumno glasbo!

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.07.2018 ob 19:36 gost

      Neverjetno spet hrvatija, to je možno samo v prekmurju še posebej na goričkem, ni čudno da nas prekmurcev nimajo za slovence, to je pohrvaten narod žalostno a resnično.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.07.2018 ob 20:36 silikon muzika gost

      Magazin ga fajn spejvle..ove su tak fajn pesme...nedelje prokleta nedelja, pa Ruža Hrvatska, pa November Rain..

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.