https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Lado Leskovar s svojim nastopom razveselil stanovalce DOSOR-ja

Radenci, 03.07.2018 ob 13:00  

V ponedeljek, 2. julija, smo v Domu starejših občanov Radenci (DOSOR) lahko prisluhnili Ladu Leskovarju. Stanovalci doma so se njegovega obiska in nastopa na terasi zelo razveselili, prisotni so bili tudi zunanji obiskovalci. Zaposleni v domu se zelo trudijo in čez leto organizirajo veliko dogodkov, med drugim tudi glasbene dogodke. Gostijo predvsem glasbenike, ki so njihovim stanovalcem zelo blizu. 



Koncerti v DOSOR-ju vedno napolnijo teraso, kar kaže na to, da si tako stanovalci doma kot zunanji obiskovalci želijo takšnih dogodkov.

Nekateri so Ladu Leskovarju prisluhnili ob mizicah in stolih, ki so bili tik pred odrom. 

 

Veliko je tudi dnevnih obiskovalcev DOSOR-ja saj tukaj nudijo za zunanje obiskovalce različne delavnice, telovadbo in tudi malice in kosila. Tukaj je tudi sedež Društva upokojencev Radenci, frizerski salon, trgovina z ortopedskimi pripomočki, trgovina DOSOR in kavarna Traminček. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.