https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Moja ideja, moja prihodnost: Vabljeni na delavnico Vodenje v socialnem podjetju

02.03.2018 ob 10:00  

Socialno podjetništvo je oblika podjetništva z velikim čutom odgovornosti za družbo in ljudi. Temu primerno in s tem zavedanjem bi naj delovalo tudi samo vodstvo podjetja, ki v prvi vrsti predstavlja kanal in odgovoren element v socialnem podjetju, ki je ostalim zaposlenim vzor. Z željo, da bi se tega zavedali tudi bodoči mladi socialni podjetniki, so v okviru projekta Moja ideja, moja prihodnost organizirali še eno delavnico.

Delavnica bo potekala v prostorih RIS Dvorec Rakičan. Udeleženci se bodo seznanili s tem, kakšen je oz. bi naj bil uspešen socialni podjetnik, kako naj deluje v organizaciji in kako njegovo delovanje vpliva na ostale zaposlene, kako vzpodbuja uspešnost in vpliva na pozitivno okolje,.. Sodelujoči bodo na to temo razvili odprto debato ter na ta način prispevali svoje mnenje ter soustvarjali delavnico.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.