https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Športne stave v času svetovnega nogometnega prvenstva

09.07.2018 ob 13:00  

Prav vsaka tekma je lahko priložnost za zaslužek. Marsikdo je tudi letos stavil na večkratne favorite oziroma ekipo Nemčije, Brazilije, Argentine, Italije, Španije ali Urugvaja in doživel "hladen tuš". Letos so udeleženci polfinala presenetljivi, saj se že od leta 1930 ni zgodilo, da v polfinalu ne bi igrale ekipe Nemčije ali Brazilije. 

Nemčija je svoj nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji končala že v skupinskem delu, reprezentanca Brazilije v četrtfinalu. Finale svetovnega nogometnega prvenstva 2018 bo v nedeljo, 15. julija, ob 17. uri. Kdo se bo pomeril v finalu še za zdaj ni znano. Tekma bo potekala na moskovskem stadionu Lužniki. 

Letos nogometni "spektakel" sestavlja 32 najboljših nogometnih ekip sveta, ki ga v živo in preko televizijskih zaslonov, računalnika spremlja milijardna množica. Tekme na svetovnem nogometnem prvenstvu so letos še kako napete, saj smo videli že štiri zaključke z loterijo enajstmetrovk. 

In kakšne so kvote? Na stavnicah je največji favorit za zmago Francija. Njihova kvota za končno zmago se pri največjem slovenskem ponudniku športnih stav e-stave (Športna loterija) giblje okoli 3,00. Sledijo reprezentanca Belgije in Anglije. Stavnice najmanj možnosti za osvojitev naslova pripisujejo Hrvaški, predvidena kvota 4,75. Pred prvenstvom so imeli Hrvati za končno zmago koeficient kvote tudi čez 30,00. Če danes na končno zmago Hrvatov "razkirate" sto evrov, boste ob njihovi potencialni zmagi zaslužili 475 evrov. Stave so mogoče tudi v trajanju tekme "v živo". 

V polfinalu se bosta jutri ob 20. uri pomerili ekipi Francije in Belgije, v sredo, 11. julija, ob 20. uri se bosta pomerili ekipi Hrvaške in Anglije.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.