https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Prekmurec Bohar zapušča vijoličaste

11.7.2018  

Damjan Bohar po petih letih zapušča NK Maribor in se seli v tujino.

Ljudski vrt je zapustil dolgoletni član Nogometnega kluba Maribor, ki je v omenjenem klubu od leta 2013 odigral 194 tekem in zabil 27 golov. Damjan Bohar pa po petih letih zapušča Mariborčane in začenja nov izziv.

Bohar se seli na Poljsko, nova postaja bo Zaglebie Lubin, v prejšnji sezoni sedmouvrščeno moštvo tamkajšnjega prvoligaškega tekmovanja.

 

Foto: Fb NK Maribor

Kot so zapisali na spletni strani NK Maribor se je Damjan Bohar poslovil od dosedanjih soigralcev in vseh v klubu, po izpeljanem prestopu je dejal: “Lahko rečem le hvala za skupne trenutke in vse najboljše o vsem, kar smo preživeli skupaj. Bil je tudi kakšen manj prijeten trenutek, a so se z uspehi, ki jih je bilo več, izbrisali. Preživel sem 5 čudovitih let v klubu, kjer sem se odlično počutil. Skušal sem biti vzoren profesionalec in bi se rad ob odhodu vsakemu posebej, od prvega do zadnjega v klubu, iskreno zahvalil. Prav tako navijačem, ki so prepoznali moj trud na vsaki tekmi in smo imeli ves čas odličen odnos. Hvala vsem za podporo! In hvala klubu, da smo se razšli na lep način. To mi veliko pomeni. Za nami je lepa skupna pot, zdaj pa grem novim izzivom naproti. Upam, da bodo uspešni. Moram se prilagoditi na novo okolje, nove soigralce, seveda pa tudi na Poljskem pa ne bo šlo brez Maribora. Spremljal bom vse, kar se dogaja v Ljudskem vrtu in bil velik navijač tudi z razdalje.”

 

 

    Komentarji

    1. gost
      11.07.2018 ob 15:16 gost

      Pošten in priden vendar je slaba plat njegova višina kak večina Prekmurcev.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.07.2018 ob 16:47 gost

        Pošten in priden? V fuzbale samo štej ali si dober ali si slab igralec. Verjetno kak oča.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.07.2018 ob 17:10 pipi gost

      čako je do zadnjoga,ka ga Mura zeme,samo što bi jemi davo 7000€ plače,on pa bil na klopi pri Maribori,ka nej mogo v 1.postavo priti. Ve de hitro nazaj domov prišo isto kak marsišteri,keri so samo za pejneze gledali,kvalitete pa nikše.

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.07.2018 ob 15:31 gost

      Če pa ste ha hoteli v Muri zaj pa nej dober.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.07.2018 ob 15:39 -- gost

      dečko je malo preveč "pameten" zvišane pa glasen biu v klube, zato več nej dobo šanse v maribore. kak bi lejko kar naenkrat grato slab, po tiste vrhunske sezone v lige prvakov, kda jin je biu eden najbaukšeh igralcov v ekipe?!?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.07.2018 ob 16:51 112 gost

      Kakša mura? Bohar je preraso muro..že davno :)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.