https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V velikem finalu letošnjega svetovnega prvenstva Francija in Hrvaška

11.7.2018  

Danes je Hrvaška reprezentanca, na stadionu Lužniki v Moskvi, v polfinalu svetovnega prvenstva v Rusiji, premagala Angleže in tako postala druga finalistka.

Hrvaška - Anglija 2 : 1 (0 : 1, 1 : 1)

(Kieran Trippier v 5. minuti, Ivan Perišić v 68. minuti, Mario Mandžukić v 109. minuti )

Kieran Trippier je v 5. minuti, iz prostega strela, premagal hrvaškega vratarja Subašića.

Prvi polčas se je končal z vodstvom Anglije, ki vodi z 0:1.

V drugem polčasu je v 68. minuti zadel Ivan Perišić in poskrbel za izenačenje. V 71. minuti je Perišić zadel vratnico.

V 76. minuti so priložnost za vodstvo zapravili Angleži.

Po rednem delu obračuna je rezultat izenačen 1:1. Sledita podaljška. Po prvem podaljšku ostaja rezultat 1:1.

V 109. minuti je za Hrvaško zadel Mario Mandžukić, kar je njegov 32. gol za Hrvaško reprezentanco.

Tekma se je po drugem podaljšku končala z zmago Hrvaške z 2:1.

Hrvaška se veseli največjega uspeha do sedaj.

Hrvaška reprezentanca je v polfinalu svetovnega prvenstva nastopila prvič po 20 letih. Angleži tako ne bodo ponovili uspeha iz leta 1966, ko so zaigrali v velikem finalu in postali svetovni prvaki.

Francija prvi finalist

Včeraj je po zmagi nad Belgijo v polfinalu svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji, Francija le še korak oddaljena od drugega naslova svetovnih prvakov.

Francoska nogometna reprezentanca je namreč na prvi polfinalni tekmi v Sankt Peterburgu premagala Belgijo z 1:0 (0:0). V 51. minuti je edini gol dosegel Samuel Umtiti.

Svetovni prvak v nogometu bo znan v nedeljo

Finale svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji bo v nedeljo, 15. julija, ob 17. uri v Moskvi.

Dvoboj za tretje mesto pa dan pred tem, 14. julija ob 16. uri, v St. Peterburgu, ko se bosta pomerili reprezentanci Belgije in Anglije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.07.2018 ob 8:57 77 gost

      Jaz sem za vetrene,ker se razumemo v jeziku,najbolj pa zato ker še niso bili svetovni prvaki,in podpiram tiste ,ki še niso bili svetovni prvaki.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.07.2018 ob 9:04 šimme gost

      bilokdo drug si zasluži naslov svetovnega prvaka samo toti hinavci tuđmanski ne!kje vam je pamet ,navijate za nje oni vam pa zemljo kradejo!se vidi kje vas obračajo!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.07.2018 ob 9:28 77 gost

      gost-šimme pa ne kradejo nogometaši in navadni smrtniki zemlje Slovenske saj pa smo vsi v tej butasti EU in je vse eno kje si,zemljo ti kradejo politiki tako Slovenski tako Hrvaški.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.07.2018 ob 10:04 gost

      Šimne, na morje pa greš in to Htvačko. kjer ti slovensko pivo zaračunajo po trikratni ceni. Ti prijateljček, a si neumen, a ne vidiš, pa poltika nas jebe, ne granice. Zakaj ni Slovenija uredila mej, pred vstopom Hrvaške v EU? Vse smo imeli v rokah z blokado njihovega vstopa, dokler ne rešimo mej. S mo pač butci, meje pa ne rešimo do leta 3333!. Se pravi, nas lahko "dribla" kdor hoče, vidiš da Hrvatje drblajo države -gospodarske in urejene po merah državljanov, ki živijo v njih, Dansko, Rusijo, Anglijo. Nas "srmačeke" pa driblao tak, ka se nan v nočnih morah prikazuje obličje "vatrenega, na morju bodo pa počasi taki valovi z južne smeri, ka nam piran odplakne. Edino to se še lahko zgodi, da bodo obrnili tok reke Mure, da bo tekel nazaj v Östereich. Azanjat neki.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.07.2018 ob 12:32 1 gost

      Tij budalo idi mater cecat ge pa tej čas tvojo vred zemen

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.07.2018 ob 12:44 TNT gost

      Če je Evropa enotna in so padle notranje meje, za nikogar več ni pomembno kje poteka meja, saj meje več ni. Pomembna je politikom da bi se lahko s tem bahali, da so nekaj naredili. Do sedaj eno veliko figo. Čestitke sosedom za dobro igro in zmago.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.07.2018 ob 15:29 gost

        To je tvoja sedanja rešitev kaj pa ko EU - nebo več potem pa se naj z tem jebejo tvoji vnuki kaj.Sicer pa je vse skuhal Erjavec zdaj pa je na HR - morju upam da so mu zdaj dali cesto za vikend ko je prodal to zadevo HR-om. Imamo mi v SLO precej pokakancev, ki jim prece3j manjka da bodo MOŠKI ali drugače povedano nikoli ne bodo DEDI.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.07.2018 ob 17:16 čunta gost

      Budale vsi,ki navijate za Hrvate oni vas pa v rijti nosijo ha,ha

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.07.2018 ob 19:11 lojze gost

      Dajte no! Še tukaj se kregate. Tipično za Sovence! Zato pa smo kjer smo. Ni stvari, da se ne bi Slovenci med sabo skregali. Škoda, da portal sploh piše o tem, ker samo ponavlja to, kar že vemo. Očitno gre za klike, da jih bo več. In potem se takoj najdejo "levi" in "desni", ki se kregajo za oslovo senco. Sram vas je lahko vse skupaj. Tudi sam se ne strinjam s politiko Hrvaške vlade. Imam pa veliko prijateljev na Hrvaškem, ki tudi radi sem pridejo in tedensko tukaj nakupujejo v naših trgovinah in so zelo dobri in pošteni ljudje, ki jih ne briga za politiko. Saj se tudi mi sami redko strinjamo z našo vlado. In pustimo politiko in se veselimo uspeha športnikov. Čestitke hrvaškim nogometašem, ker so zelo veliko pokazali.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.07.2018 ob 20:55 varašanec gost

      Lekaj san edijni, ka san pravu, ka du Hrvati prvi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.07.2018 ob 21:40 gost

      V sportu in glasbi ni meje! Hrvaski igralci igrajo v top klubih in v nedeljo jim zelo privoscim, da postanejo svetovni prvaki! Tako se bori za svojo drzavo in selektor Dalic je odlicno pripravil te zveznike, ki so koncno pokazali svojo vrednost tudi v reperzentanci!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.