https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na desnem bregu reke Mure razglašen oranžni alarm

16.07.2018 ob 10:20  

Vremenoslovci opozarjajo na možnost nastanka močnejših nalivov s sunki vetra, toča lokalno tudi ni izključena. Za Prlekijo razglašen oranžni alarm.

Danes dopoldne se bo delno zjasnilo. Popoldne bo spremenljivo oblačno, pojavljati se bodo začele krajevne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28 °C.

Plohe in nevihte se bodo nadaljevale tudi v noč na torek.

Jutri zjutraj se bo razjasnilo, ponekod po nižinah bo kratkotrajna megla. Čez dan bo deloma jasno, sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. Zapihal bo veter severnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, najvišje dnevne od 25 do 30 °C, navaja Arso.

Vir: Neurje.si

V sredo in četrtek bo prevladovalo sončno vreme, občasno bo več oblačnosti na vzhodu države, kjer bo pihal veter severnih smeri.

Popoldne se bodo zlasti na severu države začele pojavljati plohe in nevihte, ki se bodo do večera razširile nad večji del Slovenije. Predvsem na jugu so zvečer in v noči na torek možne močnejše nevihte z nalivi, močnimi sunki nevihtnega piše ter možnostjo toče. Kakšna močnejša nevihta vmes ni izključena tudi drugod po Sloveniji, navaja Neurje.si.

Nevihte se bodo premikale od zahoda proti vzhodu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.