https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muraše okrepila vratar in branilec

17.7.2018  

Danes sta člansko ekipo NŠ Mura okrepila vratar in srednji branilec.


Prvi novinec, 19-letni hrvaški vratar Ivan Nevistić je bil rojen 31. julij 1998. K Muri se seli na enoletno posojo iz HNK Rijeka. Mladi in zelo talentiran hrvaški vratar je že prejšnjo sezono preživel na posoji. Dokazoval se je v dresu hrvaškega drugoligaša NK Varaždin, kjer je zbral kar 35 nastopov. Ivan je bil tudi standardni član hrvaških mlajših reprezentančnih selekcij. V dresu Mure se bo prvič preizkusil tudi na članskem prvoligaškem nivoju.

 

Foto: NŠ Mura

Drugi novinec je 19-letni turški srednji branilec Siyar Kepir, ki je bil rojen 20. avgust 1998. Spomladanski del prejšnje sezone je preživel pri Aluminiju, kjer je zbral 5 prvoligaških nastopov. Pred tem je igral v mlajših selekcijah turškega Bešiktaša in Antalyaspora. V turških reprezentančnih selekcijah U17 in U18 je zabeležil več nastopov.

Prva tekma že to soboto

Prva Liga Telekom Slovenije je tik pred vrati. Muraši bodo v soboto, 21. julija, ob 18. uri, gostili kranjski Triglav.

Več o prodaji vstopnic si lahko preberete tukaj.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.07.2018 ob 15:51 gost

      SAMI DOMAČI FANTJE... KEPIR, NESTIĆ, BOBIČANEC, ŠAFARIĆ, MATOŠEVIĆ, BOŠKOVIČ, SIRK, LORBEK, KARNIČNIK, ŠUŠNJARA, PERIĆ, REBERNIK, ŠLAK, ... V VSEJ MURINI ZGODOVINI MURA NI IMELA VSE TRI GOLMANE IZVEN MS, ŠE VEČ ZDAJ IMA DVA IZ HRVAŠKE.... TOLIKO POVPREČNIH IGRALCEV, DA BI ZA TA DENAR DOBILI ŠTIRI OKREPITVE KAK SE ŠIKA. TO SO SAMO ŠTEVILKE.. DENARJA SE PA ITAK VEČ POTROŠI. AJA, PA ŠE HORDA POMOČNIKOV IN OSEBNE STREŽBE GLAVNEMU TRENERJU.

      5 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2018 ob 17:58 BP gost

        katastrofa noo.. enkrat van ne paše, če so samo domače v ekipe, te pijšete, ka so za 3.ligo pa nika več, pa zakoj nega nikšeh okrepitev.. da prijdejo NEdomače, te je nej dobro ka domačeh nega.. te pa ti pametnjakovič mene zaj povej eno stvar: KERE DOMAČE IGRALEC BI LEJKO BIU PRVOLIGAŠKA OKREPITEV???

        12 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.07.2018 ob 17:07 vestnik.si gost

      Vestik.si razkriva ozadje prevzema hotela v Lendavi!!!!!!!!!!!!!!!!! Turistična agencija Alpmor s sedežem v Vidoncih za katerim stoji Robert Kuzmič ( na papirju bi naj bil brat Ervin Kuzmič), kot je v Muri na papirju prej bil predsednik pijanček iz NKBM. Čudni posli in interesi... Zato pa ni denarja za okrepitve naenkrat. Turistična agencija, .. veliki sponzor Mure! Policija zbudi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.07.2018 ob 17:19 gost

      Sramota za NŠ MURO Sem bi danes v gornjih prostorih kluba,pa nikjer slike prvakov ki je prinesla 1SML V Mursko Soboto,v okvirih pa razni....,res vodstvo,hitro ste pozabili na njih. U19 prvaki 2017 2.SML VZHOD. Foto: NŠ Mur

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.07.2018 ob 21:39 gost

      Domace igralcr v mure: kouter, kozar, marusko, marosa, kous, pucko, lukac, kurbus. Se kaksniga sces ale folga?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2018 ob 21:59 -- gost

        Še Tomija si pozabo. Sicer pa nema veze, či špilajo domači Prekmurci, Štajerci, Slovenci, Hrvati, Brazilci, glavno je ka dajo vse od sebe na tekmi in se borijo za murin dres. To je edino ka šteje.

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2018 ob 22:50 resnica gost

        To so vsi neperspektivni domači igralci, štere špilajo za kikiriki in nemajo prihodnosti v resnem nogometu!

        1 7 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.07.2018 ob 13:34 gost

      Žal takšna je resnica da pri domač igralci ni kvalitete že sama višina igralca je problem,kvalitetni domači igralcev je pa zelo malo tako,da samo z domačimi igralci nebo uspeha zlato pravilo pa je,da se igralci delijo na dobre in slabe nikakor pa ne na domače in tuje

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.07.2018 ob 20:22 gost

      Mu vidli za dve leti, če te še izda pravili dobri in slabi igralci. garant te pravili, domači in tuji .....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.07.2018 ob 20:25 gost

      seveda sem pozabil dopisati, ko ne bo rezultatov in denarja, bodo spet domači igralci dobri. Stara zgodba se ponavlja, samo vodilni se manjajo - kot pravijo, psi lajajo in karavana gre naprej

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2018 ob 22:07 mugli gost

        kak se ponavla? prešnje vodstvo je razpolagalo s "tujen" kešon, to vodstvo pa razpolaga večinoma s svojen kešon + sponzore.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.07.2018 ob 22:05 gost

      Tudi domači igralci igrajo za denar,če ravno so slabše kvalitete

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.