https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pokal Hotiških ribiških dnevov v roke Draganu Ščavničarju

17.07.2018 ob 14:00  

V nedeljo, 15. julija, se je na hotiškem jezeru odvijalo ribiško tekomovanje za pokal Hotiških ribiških dnevov 2018.

!!!OGLAS!!

Dan je bil ravno pravšnji za ribolov, kar je dokazal tudi Dragan Ščavničar, ki je dosegel prvo mesto (6,24 kg). Drugo mesto je dosegel Serec Sašo (4,46 kg), tretje mesto pa Božič Davor 4,44 kg.

Ribiško tekmovanje se je odvijalo v sklopu Hotiških ribiških dnevov 2018. Otvoritev le teh bo v četrtek, 19. julija 2018, trajali pa bodo vse do nedelje, 21. julija 2018

15. julija, je poleg ribiškega tekmovanja, kot spremljevalna prireditev Hotiških ribiških dnevov, potekala tudi Halasova križna pot po novoosvetljeni stezi ter nogometna tekma med Ribiči iz Kapce in Ribiči iz Hotize. Zmagali so Ribiči iz Kapce z rezultatom 5:2.

Foto: Turistično društvo Hotiza

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.