https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Med izbranci slovenske malonogometne reprezentance pet Pomurcev

18.7.2018  

Selektor slovenske malonogometne reprezentance Miran Vovk in glavni trener Roman Gruškovnjak sta objavila seznam 15 igralcev, ki bodo na svetovnem prvenstvu Socca Cup branili barve slovenske reprezentance ter določila 5 rezerv.


Svetovno prvenstvo organizira mednarodna zveza International Socca Federation, katere članica je tudi Slovenska malonogometna zveza. Prvenstvo bo potekalo od 23. 9. do 29. 9. v Lizboni na Portugalskem, na njem pa bo nastopalo 32 držav. Slovenska reprezentanca je v skupini H skupaj s Poljsko, Tunizijo in Omanom.

Slovenija se bo najprej pomerila proti Poljski, in sicer v ponedeljek, 24. 9., ob 13. uri (ob 12. po portugalskem času). V sredo, 26. 9., bo ob 16. uri (ob 15. po portugalskem času) sledila tekma proti Tuniziji, dan kasneje pa ob 18. uri (ob 17. po portugalskem času) še tekma z Omanom. V primeru uvrstitve med 16 najboljših reprezentanc bo naslednji nastop slovenske reprezentance v petek, 28. 9., v dopoldanskem času.

Reprezentanco sestavljajo igralci iz lig oz. zvez članic SMZ in lig, ki jih organizira SMZ. Pet igralcev prihaja z Gorenjske (Matic Bertoncelj, Jure Dolar, Boštjan Gaberšček, Rok Grašič, Igor Petković), prav tako pet iz Pomurja (Neven Grah, Štefan Horvat, Mario Skuhala, Niki Slana, Erik Škodnik), trije z Dolenjske (Andraž Šepic, Jaka Črtalič, Boštjan Preskar), eden z Notranjske (Jure Kandare) in eden s Celjskega (Klemen Slana). Selektor slovenske reprezentance je Miran Vovk z Bleda, glavni trener Roman Gruškovnjak iz Veščice pri Murski Soboti, tehnični vodja pa Zdenko Truden iz Loške doline.

Foto: SMZ

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2018 ob 22:19 gost

      EH VEJ PA PROSIM VAS! ĐO POLOVICA NJIH NE VEJ OD KOPJ DE IDE NEJ KA BI ONI ŠPILALI MALI FZUZBAL!KATASTROFA ZA VSE NA ŽALOST!LP

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.07.2018 ob 22:33 NAVIJAČ gost

      KULČAR KRISTIJAN (KMN FILOVCI) ...JE SIGURNO BOLJŠI VSAJ OD TREH PREKMURCEV ,KI SO V EKIPI.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.07.2018 ob 12:28 gost gost

      slab izbor selektorja....veliko igralcev ki so boljsi ostajajo doma..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.07.2018 ob 13:09 štefan gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.07.2018 ob 13:12 štefan gost

      Spremljam ravensko in puconsko ligo. V teh 2 ligah, je vsaj 10 igralcev boljših od praktično vseh igralcev, ki so bili izbrani, razen Erika. Mislim, da si selektor mora ogledati več tekem in šele nato izbirati igralce. Katastrofa od katastrofe, zato pa je mali nogomet tu kje je.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.07.2018 ob 13:18 slavko gost

      Po katerem kriteriju so to izbirali? Kje je Pavel, ki je doktor za te igralce?! Šnepf, prvi strelec Puconske lige praktično vsako leto. Ogromno boljših igralcev ostaja doma. Tudi Kopinja, ki igra za Puževce in je bil prvi strelec lige lansko leto. Tudi Celec iz Borejec ne zaostaja. Skratka ogromno igralcev je boljših od tega izbora.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.07.2018 ob 14:02 Ručki gost

      Tudi jes san se tou pijto. Venda mi je kolega z zveze pravo, ka so doloučeni igralci pač zasedeni, špilajo v avstriji, ne dobijo dopusta,... Baje je večijna od tej, ka jih naštejvlete dobila vabilo, zakoj pa nejdejo pa bog zna.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.