https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kakšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh

19.07.2018 ob 12:00  

Temperature so se v zadnjih nekaj dneh prijetno dvignile, preberite kaj pravijo meteorologi.


Dvig temperature in zmanjšanje količine padavin bosta pozitivno vplivali na nekatere poljščine, sploh tiste, ki rabijo več direktne sončne svetlobe in nekoliko manj vode.

 

Vir: Arso

Danes ostaja toplo

Danes popoldne bo pretežno jasno, najvišje dnevne temperature bodo od 28 do 33 °C.

V petek bo sončno, predvsem v hribovitem svetu pa lahko popoldne nastane kakšna vročinska nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, ob morju 20, najvišje dnevne od 27 do 32 °C.

 

Vir: Arso

Sobotna ohladitev

Podatki dežurnega prognostika za ARSO pravijo, da bo v soboto dopoldne še večinoma sončno, sredi dneva in popoldne pa bodo nastajale krajevne nevihte, ki se bodo ponekod lahko nadaljevale v noč. Pihal bo jugozahodni veter.

 

Vir: Arso

V nedeljo lahko pričakujemo nevihte

V nedeljo bo spremenljivo oblačno, nastajale bodo plohe in nevihte. Vročina bo nekoliko popustila.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.