https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Delavec padel z visečega odra in se hudo telesno poškodoval

25.07.2018 ob 7:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč v katerih se je ena oseba hudo telesno poškodovala, tri pa lažje. Obravnavali so tudi tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, zasegli so dva osebna avtomobila, občanu so zasegli plinsko pištolo. Obravnavali so še nesrečo pri delu in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali Goljufijo, povzročitev lahke telesne poškodbe pri pretepu in kaznivo dejanje Preprečitev dokazovanja, kjer je občan odstranil mejne kamne.

V radenskem podjetju je delavec zaradi nepazljivosti padel z visečega odra in se pri tem hudo telesno poškodoval. Zdravi se v mariborskem kliničnem centru.

 

Ker voznika nista posedovala vozniškega dovoljenja sta jima bila zasežena osebna avtomobila.

Policisti so med rednim delom, na parkirnem prostoru v mestu Murska Sobota opazili občana, ki je sedel v osebnem avtomobilu in v roki držal predmet podoben pištoli. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da gre za plinsko pištolo, ki mu je bila zasežena.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.   

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.