https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kakšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh?

Murska Sobota, 25.07.2018 ob 9:05  

Po nedeljski ohladitvi se temperature spet dvigajo. Preberite, kaj pravijo meteorologi. 

Danes bo povečini sončno, popoldne bodo nastale posamezne plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 32°C. Ponoči bo več spremenljive oblačnosti, v drugi polovici noči bo že kakšna ploha ali nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, ob morju okoli 21°C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Pojavljale se bodo plohe in nevihte, nekatere tudi močnejše. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28, na Primorskem do 30°C.

V petek se bo nadaljevalo spremenljivo vreme s krajevnimi plohami in nevihtami. 

Bo tudi Slovenijo zajel vročinski val? 

Spletna stran AccuWeather svari, da bodo ljudje izpostavljeni velikim vročinskim nevarnostim. V Madridu, Parizu, Frankfurtu, Stockholmu in Amsterdamu pričakujejo, da bodo temperature narasle do 40 stopinj Celzija, ohladilo se ne bo niti ponoči. Vrhunec vročinskega vala bi naj bil v četrtek in petek, v soboto pa pričakujejo prihod hladnejšega zraka, kar bo privedlo do razvoja lokalnih padavin.

Takšne ekstremne vremenske razmere povzročajo številne težave v Grčiji, katera se že nekaj dni bori s smrtnonosnimi gozdnimi požari, v katerih je po zadnjih podatkih umrlo že 74 ljudi. Težave s požari pa imajo tudi na Švedskem, kjer tako hudega vročinskega vala na pomnijo. 




 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2018 ob 9:57 gost

      Nej ka bi se van s tem napovedovanjem vremena zmešalo. Tudi avgusta od 18 dalje 1981 je bilo čez 30 stopinj, pa nej nkuga vrag zil, zdaj je pa 3 dnij 30 pa vas vrag jemli.Ka ste z cukra pa čokolade pa se razpüščate? Menje žrite, kile, holesterol dol pa se boste boljše počutili!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.