https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Črno-beli ob vrnitvi na prvoligaško sceno dobili 1200 evrov kazni

Murska Sobota, 25.7.2018  

Nogometaši Mure so ob vrnitvi na prvoligaško sceno, dobili račun disciplinskega sodnika zaradi nešportnega vedenja nogometašev in navijačev. 

Nogometaši Mure so v 1. krogu 1. SNL igrali neodločeno 1:1 s Triglavom. Danes pa so v klub dobili račun disciplinskega sodnika zaradi nešportnega vedenja nogometašev in navijačev. Kazen znaša 1200 evrov.

Disciplinski sodnik Roman Rogelj, je razložil, da je Mura dobila 300 evrov kazni zaradi nešportnega obnašanja nogometašev, ki so prejeli pet rumenih kartonov, preostalih 900 evrov kazni pa zaradi navijačev, ki so žaljivo vzklikali sodnikom med tekmo, aktivirali pirotehnična sredstva, po tekmi pa so se tudi znesli nad sodniki ter jih žalili, udarjali po vetrobranskem steklu avtomobila in vozilo polivali s pivom. Sodnik je kot olajševalno okoliščino upošteval pisno izjavo kluba, so v obrazložitvi kazni zapisali pri NZS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2018 ob 14:58 gost

      POGLEJTE SI SLIKO SOBOČANCI NEKOLTUREN NAROD. Klubu škodujete ne pomagate. Človek bij vas popluval in prepovedal približevanju Fazanariji, Da de opet soudo Muri se bo znesel nad njimi to je dejstvo.

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.07.2018 ob 15:26 gost

      Majster si biu na tekme? Očino nej, ker te bi vido, ka so sodnike vseh 90 minut namerno škodovale mure, 5 kartonov so nan spotalale, od toga 1 v 3 minute ža čista normalen štart. IN če što misle, ka smo v sobote, dovolele, ka do se z nas delale norca, se gladko mote.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2018 ob 16:09 ŠIME gost

        NA NZS SO KOMAJ ČAKALI ,DA PRIDE MURA V PRVO LIGO...PA VESTE ZAKAJ?DA BO IMELA KOGA KAZNOVATI ,SAJ PRI TAKEM ŠTEVILU GLEDALCEV SE LAHKO MARSIKAJ ZGODI.A SODNIKI SO PA ITAK ZAŠČITENI KOT MEDVEDI IN ENI Z TEM ZNAKOM FIFE SE RES PEDERIŠEJO IN KAŽEJO SVOJE NEZNANJE ,AROGANCO.ZANIMA ME KAKO BI TA TIP SODIL V BUGOJNU ,PA V LEOTARJU ,PA V BEOGRADU?ŽIV DOMOV NE BI PRIŠEL!!

        11 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.07.2018 ob 15:49 gost

      ČE POGLEDAMO REALNO, UGOTOVIMO, DA TEKME VARUJE Elen Varovanje, katerega šef je LUCU - Spartakus ( na papirju je njegov oče in nek Bosanec po ženinem sorodstvu). Pa pogledamo še njihove varnostnike in vidimo , da so njihovi varnostniki mož od bivše predsednice Nataše Barič do vulkanizera in kup drugih patronov, kateri nikoli niso tega opravljali in niso zaposleni pri Elen Varovanju. Ta firma nima niti odprtega računa več in oni veselo varujejo vsem na očem in se delajo NORCA iz SLOVENSKE ZAKONODAJE. Potem pa je še tu kup Vidončarjev rediteljev, kateri sploh nevejo zakaj imajo na sebi rumene telovnike in zaradi tega se smeje cela Slovenija iz debeloga Kuzmiča in zidarskoga majstra Rajbara, kateriva se gresta spuščat v profesionalni nogomet. Da lahko Elen nemoteno varuje tekme, verjetno imajo zelo velike prijateljske veze na vrhu Policije (se ve kdo odloča vse v upravi v Soboti )in raznih inšpekcijah. Zato je tudi pravično, da klub plačuje kazni zaradi amaterski varnostnikov. Tako je bilo v 2. lige in zdaj že prvo kolo v 1. lige. Kdo v klubu podpira to sodelovanje bi moral iz svojega žepa plačati.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.07.2018 ob 16:36 gost

      So že bli nekateri klubi v prvi ligi malo bolj oškodovani kak Mura proti Triglavu, pa ni blo večjih pizdarij. Pa mene to ne preseneča kaj se v soboti dogaja, to je najbolj nekulturen narod v sloveniji, na murinih tekmah je pa itak tri četrtine ciganov pa med gringosi, kaj se te čudite in kaj vam tu ni jasno, zakaj prihaja do zdrah.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.07.2018 ob 17:20 gost

      Zakaj bi moral placati klub kazen zaradi navijacev?? Naj placa kazen posameznik, ki je kuril baklje ali delal druge necednosti in bo zadeva resena! Varnostniki naj krsitelja predajo policiji in se bo to nehalo in naj ta denar rajsi ostane v klubo za mlajse selekcije!! Pravi navijac svojemu klubo ne skoduje, ampak ga sportno podpira!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.07.2018 ob 18:54 Bumbar gost

      Rejsan neverjetno,sodnik lejko po domace jebe folk v mozak pa nukomu nic,sodo je pristransko in slabo,a bo on kaznovan?ne,nagrajen z naslednjo tekmo,mislim da bi disciplinski sodnik moral kazni pisati tudi slabim sodnikom,ki slabo sodijo,pa nic....tak klubi zivotarijo in polnijo riti nzs,da ma sodnik potem mesecno placo...saj smo pa nej ma krmini da nesmi nihce niti prdnoti na stadionu,res neverjetno,ce bi sodo korektno nebi razburjal gledalcev in pika.zdaj pa klub placuje za nic,ker krivi so posamezniki,treba je kazniti posameznike ki so nesportni in ne klub..

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.07.2018 ob 19:46 gost

      Demokracija ?,svoboda izražanja ? NZS m....a !!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.07.2018 ob 20:17 gost

      Ante vam je vse povedal, sodnik ni vplival na končni rezulta. Mar se potem vaš Ante ne razmi v fuzbal po vašem, če da tako izjavo ali?????

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2018 ob 21:26 gost

        Niti Ante ne more zabitemu in zaostalemu folku dopovedat, tu ni pomoči, škoda časa, psi so lajali in bodo lajali, karavana pa bo šla naprej.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.07.2018 ob 20:46 gost 5:0 za maribor gost

      naj plačajo vidonski meštri z vodjom varovanja on je najbolje plačan z svojimi ceropovomi delavci in murina uprava je za posmeh celoj sloveniji z goričanci to je nej kmn vidonci pa te redari enkrat se sprdneš pa vujde elen dela na črno.v muri saj pa so v nedeljo v civilu bili inšpektori in zaj varuje aktiva varovanje iz maribora in zdaj bo obrenovič v nedeljo v vlogi sodnika pomočnika za golom mogoče bo zdaj boljše

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.07.2018 ob 20:51 nafta mađar navijač gost

      Sodniki so delali napake na svetovnem prvenstvu, Srbijo totalno oškodovali, ene posnetke video gledali, druge ne -kot so pač hoteli. S tem se mora sprijazniti tudi Mura, še posebej njeni navijači, ki to sploh niso. To je golazen, ki se nabere na navijaški strani, navija v tujem jeziku, žali vse kar ni črno umazano. Temu mora slediti tudi kazen, baklje se pa uporabljajo za druge namene, mora se pa navijaška skupina tudi vprašat, koliko "pederof" je med njimi. Slovenija vas gleda, ne delajte sramote Prekmurju, ker smo že itak odpisani in zaostali svetlobno leto za osrednjo Slovenijo.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.07.2018 ob 21:13 gost

      Narob brigate se za svoj klub oz za koga navijate nej ka sinfate muro... San drugi kak ljudje iz lendave to ne pisejo .. Nebom grde besede napiso...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.07.2018 ob 7:44 gost

      Glavni incident je skuhal na parkirišče od kapetana Kozara oče.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.07.2018 ob 8:38 gost

      GRNGOSI GOLAZEN BREZDELNA -SRAMOTA

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.07.2018 ob 11:37 nk nafta 1903 gost

      te goričanci so nesposobni ljudje za varnostnike oni sami lejko ob sobotaj idejo na njivo pa kukurcu okapat in gmečka dela opravljat in mura bo za eno sezono v drugi ligi saj je celo vidonce zaposleno na črno v muri rus je pipo zapro kuzmiči zdaj komaj čakam propad mure

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.07.2018 ob 18:52 Mura gost

        Naftaš tij bumbar eden, prlej de Nafta propadnola kak Mura. Selite se v Madžarsko ligo ka za slovensko ste nej.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.07.2018 ob 20:19 gost

        Ti nisi naftaš, kajti naftaši ne obvladajo prekmurščine, to je jasno kot beli dan, torej, provocira vas en betežen antimuraš iz vaših logov.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.07.2018 ob 13:09 tnt gost

      Sodnik ni vplival na rezultat. Nešportno navijanje tudi ne sodi na igrišče. Če mislite, da je sodil v škodo Mure, bi mu na koncu namenili koncert žvižganja. In nobene kazni ne bi bilo. Če mu je kdo polil avto, naj plača. Prej ko se boste zavedali, da pizdarije stanejo, boljše bo za vse.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      26.07.2018 ob 14:40 cimešter gost

      kaj so te sodniki bogovje saj jih je po tekmi čuvala policija in varovnje gorički meštri iz vidonec kak je lehko.te politi avto bil in razbijanje po vetrobranskem steklu zanimivo aja meštri so.nej vipali iti cuj pol ciganov je v muri na varovanju proti domžalah bomo se drli sudija majmone sudija pederu in bo spet kazen

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      27.07.2018 ob 11:25 SOBČANEC gost

      tak van trbej še vekrat te dobili zato ka ste nekulturni in to je cena navijanja dokeč navijači ne gverajo peneze nazaj nej jim doviliti na tekmo pa da vidimo te pametnjakoviče kak do se dele delali norca, tou je nej pomoč klubi IDIOTI RUKNJENI

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.