https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Domu starejših občanov Gornja Radgona priredili piknik

Gornja Radgona, 27.07.2018 ob 15:55  

V petek, 27. julija, so v Domu starejših občanov Gornja Radgona organizirali domski piknik na dvorišču pri vodometu. Piknika so se udeležili tudi svojci stanovalcev, ki so skupaj z zaposlenimi in prostovoljci preživeli sproščen popoldan ob dobrotah z žara. Notranje dvorišče nudi ob piknikih in drugih dogodkih tudi prijetno senco, saj temperature (kot smo jim priča v poletnih mesecih) marsikdo ne prenaša najbolje, posebej starejši.

Dom starejših občanov Gornja Radgona svojim stanovalcem ponuja pestro paleto vsebin z različnimi kulturnimi in družabnimi dogodki. Med slednje spadajo tudi domski pikniki, ki jih prirejajo od spomladi pa vse do jeseni. Tokrat je domski piknik potekal na pravi vroč poletni dan, a v senci je bilo prav prijetno. Vzdušje na piknikih je po poročanju strokovne vodje Eve Žule zmeraj prijetno in stanovalcem se ob odlični hrani in osvežilni pijači pridružijo še svojci, prostovoljci ter zaposleni. Skupaj tudi zapojejo kakšno pesem, zaplešejo ter predvsem klepetajo in obujajo spomine.

Poletna piknika sta že tradicionalna in takrat na domskem dvorišču zadiši po čevapčičih, ražnjičih in vseh ostalih dobrotah. Na začetku avgusta bodo imeli drugi piknik, na katerem si bodo skupaj s stanovalci pekli tudi koruzo. Koruze ne bo treba »rabutati«, saj jo vsako leto na piknik prinesejo zaposleni (pridelajo doma).

Jesen v Domu starejših občanov Gornja Radgona bo v znamenju trgatev, ob obiranju grozdja se stanovalci družijo z najmlajšimi sosedi, otroci Vrtca Manko Golar.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.