https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Skupina Brina popestrila Soboško poletje

28.07.2018 ob 6:00  

V sklopu Soboškega poletja so včeraj, na Trgu kulture, obiskovalci prisluhnili skupini Brina.

Brina Vogelnik in njena skupina BRINA po tiho in vztrajno ustvarjajo in širijo svoj glasbeni izraz. Igrajo akustično avtorsko glasbo, z na trenutke kabaretnim in jazzovskim pridihom. Ta nežno izpostavi Brinin krhki, skoraj otroški glas, spet drugič pa ga osvobodi v vsej svoji surovosti.

BRINA je navdihujoča mešanica glasbenih žanrov, ki jo ustvarjajo odlični glasbeniki; z občutkom dodajajo elemente harmonike tango, kitare slide, sprehajajočega basa, veličastnega zbora glasov, pretanjeno ritmično sekcijo in strastno violino.

Trije Brinini albumi, ki se jim je uspelo zavihteti proti vrhu specializiranih evropskih lestvic, so skupini prinesli turneje po Španiji, Mehiki, Kanadi, ZDA.

Zasedba: Brina Vogelnik – glas, Nino de Gleria – bas, Jelena Ždrale – violina, Blaž Celarec – bobni, Luka Ropret – kitara, Julij Zornik – zvok.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.07.2018 ob 12:37 gost poletja gost

      včeraj smo bili na šoboškem poletju in smo šli k.gostiskemu ponudniko mislim ka je pajdo ba hamburgere in pijačo pa morem apelirat na stranke da smo.tak slab hamburger dobili meso.je smrdelo pleskavice žagžane po v meso je bilo videti drobtine res katastrofa vsi smo imeli probleme želočne nikoli več k.pajdoju na hamburgerje res kar starnke govorijo da se pokvaro samo za denar gleda pajdo velik minus maš od nas

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.07.2018 ob 18:38 gost

      čestitke okrepčevalnici rak na slavičih na goričkem fajn bi bilo da v murski odprli kak lokal ka pi tega pajdoja zaprli itak najslabši hamburger ma saj sojo in drobtine meša v meso in se čuje ka so se eni bruhali od njegovega hamburgerja

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.