https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Številne aktivnosti v sklopu 62. praznika Občine Ljutomer

30.07.2018 ob 8:00  

V sklopu 62. praznika Občine Ljutomer potekajo v ljutomerski občini številne aktivnosti.

Odprli rastlinsko čistilno napravo in učno pot Od mlake do mlake

V nedeljo, 29. julija 2018, so na Stari Cesti odprli rastlinsko čistilno napravo in učno pot Od mlake do mlake. Krajani so tako realizirali svoje zamisli in skozi projekt, ki je bil podprt z nepovratnimi sredstvi, prišli do rastlinske čistilne naprave in zanimive učne poti, ki zajema šest obnovljenih mlak.

Slavnostno odprtje kanalizacijskega omrežja in obeležitev 70. obletnice Zadružnega doma na Cvenu

V soboto, 28. julija 2018, je bila na Cvenu posebna slovesnost, s katero so obeležili dokončanje izgradnje kanalizacijskega omrežja po celotni Krajevni skupnosti Cven. Posebno pozornost pa so namenili tudi 70. obletnici Zadružnega doma na Cvenu.

Uspešno so dokončali pomembne infrastrukturne posege v naseljih Cven, Spodnje in Zgornje Krapje ter Mota. Ob tej priložnosti so podelili posebne zahvale ljudem, ki so bdeli nad temi projekti.

Predsednik KS Cven Samo Škrget pa je priznanja podelil ljudem, ki imajo posebne zasluge za doprinos na številnih področjih družbenega življenja. Ljutomerska županja mag. Olga Karba je pred slavnostno prireditvijoskupaj s podžupanom Borom Zemljakom in predsednikom KS Cven Samom Škrgetom s pomočjo starodobnikov v lasti članov društva Johann Janez Puch iz Ljutomera obiskala vsa štiri prostovoljna gasilska društva na območju KS Cven.

Na Spodnjem Kamenščaku odprli otroško igrišče in večnamesnki prostor

Na Spodnjem Kamenščaku so v soboto odprli otroško igrišče in večnamenski prostor za izvajanje projekta Centra za družine Sožitje. V sklopu tokratne prireditve je bila svojemu namenu predana postojanka vojnih veteranov in slovenskih domoljubov.

Ob tej priložnosti so na ogled postavili tudi likovno razstavo v Spomin 1935-2017 avtorice Pavle Krajnc.

Foto: olgakarba.si

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.07.2018 ob 9:34 Prlek gost

      vse napacno nastavljeno za bluhati. Volilci pa ne pozobimo kaj je bilo slabega naretega v teh letih. To so samo slike za maskami.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.07.2018 ob 10:12 gost

      Samo iz faušije lahko kaj takšnega napišeš ker še sam sebi ne vervleš. Človeki se res zasmiliš....

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.07.2018 ob 11:08 gost

      Tak če gledaš dogajanje v Ljutomeru iz daljave...dobiš občutek, kot da zadeva funkcionira....no če pa živiš v Ljutomeru, pa vidiš da je vse ena velika žalost.....delitve na vaše pa naše...so vedno večje....ni sproščenosti....narejeni umetni hinavski nasmehi....Občina pa brez vizije, brez zagona....brez načrtov za prihodnost....Žalostno....in ko je osrednji dogodek ob občinskem prazniku...otvoritev javnega wc-ja...potem vemo, da smo globoko v dreku....

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.07.2018 ob 11:44 Gost gost

      Se vidi, ka čist na pamet pišeš, pogledni si prireditve v sklopi občinskega praznika, pa te napiši kaj je osrednji dogodek...

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.07.2018 ob 16:45 ivek gost

      Vse se točno tempira na ta čas, ko je predvolilna mrzlica že v polnem teku. V vsaki vasi se kaj odkrije, da bi se ljudem pokazalo, da se je nekaj premikalo. Samo pesek v oči za županjine podrepnike! Sedaj, ko prude jesen bodo komaj utegnili letat iz vasi v vas na neka odkritja in odpiranja. Če ne drugo bo kak temeljni kamen v travo položen tudi v redu. In podrepniki še dobijo kak košček pogač in požirek rujnega.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.07.2018 ob 20:49 odprtosrčnik gost

      Ja so pa vsi zadovoljni in ponosni da so dobili nekaj. samo poglejte si kvaliteto izvedbe in se takoj zamislite. Nekaj primerov; pločnik v Ljutomerski breg že razpada pa še mandat ni okoli, Stara cesta kanalete so narejene vendar tako da vsak malo manjši dež odnese bankine in so med cesto in bankino dodatni jarki, nova cesta v Globoki in Desnjaku je že načeta po par deževnih dneh, drevored za 150 let tabora je dolg 15km če seštejemo vse lokacije na katerih so ta drevesa to pa ima smisel. Občani razmislite kaj se dela in potem boste razumeli zakaj smo v srčni skupini tako priljubljeni. Upam še na en mandat odprtih src in potem vsem ki to podpirajo odvzem premoženja in izgon iz občine Ljutomer.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.07.2018 ob 7:02 keber gost

      Povsod kjer se kaj "kuha" pod recepti Olge so sami isti ljudje...zanimivo, pred leti se niso mogli videti, danes pa sedijo ob eni skledi...prav zanimivo bo, ko bo enkrat teh družinskih, sorodstvenih, prijateljskih dogodivščin konec¸, kaj bo takrat, kdo bo koga namočil...vodja kuhinje ve za marsi katero neumnost, nepravilnost, ki so jo in jo še počnejo njeni priskledniki, ker pa so ona in njeni v tej kuhinji ljudje dveh obrazov se bojijo sami sebe...vse namreč izdajajo hinavski nasmehi, nasmehi na silo...ko gledam slike, jih "občudujem" po Ljutomeru, se vprašam kako so ti ljudje, ki jih stiska pod perut in izjavlja kako so sposobni, pridni, delovni, ko pa za njih vem marsi kaj iz privat življenja pa groza...res sami sposobneži

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.07.2018 ob 9:15 Prlek gost

      Točno tako je vsi ste lepo napisali, žalost od žalosti. Ko več ni ničesar se pač spotiš in narediš otvoritev WC-ja, res je v dreku smo.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.07.2018 ob 11:08 gost

      Olga nan folga !

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.07.2018 ob 12:58 Prlek gost

      FOLGA FOLGA FOLGA!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.