https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Na športnih igrah občine Beltinci zmagalo Dokležovje

31.7.2018  

Športna zveza Beltinci, Občina Beltinci in Pikdo klub ŠD Dokležovje so v soboto, 28. 7.2018, pri vaškem domu Dokležovje pripravili tradicionalne 19. športne igre krajevnih skupnosti Občine Beltinci.


8 ekip in 9 iger

Iger se je udeležilo 180 udeležencev, razdeljenih v 8 ekip po krajevnih skupnostih: Beltinci, Ižakovci, Dokležovje, Melinci, Bratonci, Lipa, Lipovci in Gančani. Tekmovali so v 9 zabavnih športnih igrah: slalom z zavezanimi očmi, hoja na štorih, skok v daljino z mesta, gasilci, met krompirja z vrečo, zlivanje vode čez glavo, met na koš, prenašanje zabojev in vlečenje vrvi. Odigrala pa se je tudi nogometna tekma med politiki občinske uprave in legendami beltinskega nogometa.

Zmagalo Dokležovje

Zmagovalka iger je postala ekipa KS Dokležovje, ki je v 8 igrah zbrala skupaj 67 točk, na 2. mesto se je uvrstila ekipa KS Lipovci z 59 točkami, 3. mesto pa je zasedla ekipa KS Bratonci z 50 točkami.

Tekma malega nogometa

Ob 17 uri, ko so tekmovalci šli na zasluženo malico smo pripravili zanimivo tekmo v malem nogometu. Pomerili sta se ekipi POLITIKI občinske uprave z županom Milanom Kermanom kot trenerjem proti LEGENDAM Beltinskega nogometa s trenerjem Ivanom Maučecem. Po zanimivi in razburljivi tekmi so na konci zmagali POLITIKI z rezultatom 3 proti 1. Po zaključku iger je zabava trajala še dolgo v noč.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.