https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Niste prejeli informativnega izračuna dohodnine?

31.07.2018 ob 11:16  

Ste zavezanec za vložitev napovedi za odmero dohodnine in do 15. junija 2018 na dom niste prejeli informativnega izračuna dohodnine, čeprav ste imeli v letu 2017 dohodke, ki so obdavčeni z dohodnino, morate dohodninsko napoved vložiti sami, opozarjajo na Finančnem uradu Republike Slovenije. Čas imate samo še danes, 31. julija 2018.


Zavezanci za vložitev napovedi za odmero dohodnine so najpozneje do 15. junija 2018 na dom prejeli informativni izračun dohodnine. Pri tem velja opozoriti, da je Finančna uprava Republike Slovenije sestavila in odpremila informativni izračun za vse zavezance za dohodnino, ne glede na višino prejetega dohodka.


Obrazec napovedi za odmero dohodnine najdete tukaj.

Napoved je mogoče s kvalificiranim digitalnim potrdilom ali brez digitalnega potrdila poslati tudi v elektronski obliki prek portala eDavki, navaja Furs.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2018 ob 22:02 gost

      Lopovi in mešetarji,vedno ko bi mi morali dohodnino vrniti,ni nobenega obvestila,ko pa moram plačati,pa čeprav samo slabe 3 evre,mi pa pošljejo položnico,pa še zagrozijo z zamudnimi obrestmi in izvršbo,pa splo ne preverijo ,da je ta položnica že bila plačana.Me zanima koliko zamudnih obresti mi bodo vrnili za dvakrat plačano dohodnino?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.