https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Preverite, kaj se dogaja čez vikend v Pomurju

Murska Sobota, 02.08.2018 ob 20:00  

Ta konec tedna bosta na Pomurskem Poletnem festivalu nastopila še Danijela in skupina Siddharta. V Gornjih Petrovcih bo v soboto prevzem motorne črpalke. V Lendavi bo nastopil Vasko Atanasovski Trio. V nedeljo pa bodo na Hipodromu v Ljutomeru kasaške dirke.

V petek, 3. avgusta 2018, bo v okviru Pomurskega poletnega festivala v Veliki Polani nastopila Danijela ob 22.30 uri, predskupina bo Blue planet. V soboto, 4. avgusta v Veliki Polani nastopila skupina Siddharta ob 22.30 uri, predskupina bo Black Hole Riders. Tudi čez dan bo v Veliki Polani zelo pester program. 

Člani Malega kluba Velika Polana so se odločili, da po več letih premora obudijo nekoč zelo priljubljeno prireditev »Sam svoj čolnar«, ki bo potekala v soboto, 4. avgusta 2018, ob 13. uri v Veliki Polani.

V petek, 3. avgusta 2018, bo v okviru Soboškega poletja na Trgu kulture, ob 20. uri koncert skupine Kontrabant. Ob 21. uri bo na grajskem dvorišču soboškega gradu potekal Kino pod zvezdami: Animateka po Animateki 2018.

Sobota

V soboto, 4. avgusta 2018, bo ob 10. uri na Trgu kulture za naše najmlajše glasbena predstava Majcena pravljica. Ob 20. uri bo na skritem dvorišču nastopila vrhunska jazzovska pevka Kristina Oberžan.

Ob 21. uri bo na letnem odru gledališke in koncertne dvorane Lendava nastopil Vasko Atanasovski Trio. V sobota bodo pri razglednem stolpu Vinarium Lendava (Oder Vinarium), ob 17. uri nastopili ljudski pevci in godci: Ljudski pevci iz Kiskanizse, Árvácska Dalkör (HU), KD Zarja Gaberje ter slovenski ljudski pevci in godci Gaberski mantraši.

V sklopu Poletni sobotni večeri v Moravskih Toplicah, bo ob 20. uri nastopila skupina Aktual.

PGD Gornji Petrovci pa vas vabijo na prevzem motorne črpalke, ki bo v soboto, 4. avgusta 2018, ob 17. uri pri vaški dvorani v Gornjih Petrovcih. V Gradišču bodo prav tako v soboto ob 17. uri obeležili 90. let PGD Gradišče in prevzem motorne brizgalne.

V soboto, 4. avgusta 2018, bo ob 18.30, v športni park Petišovci potekala 3. dirka državnega prvenstva v speedwayu za posameznike 2018.

Nedelja

Ob 10. uri bo v Parku 1. slovenskega tabora Ljutomer potekala osrednja prireditev ob 150. obletnici 1. slovenskega tabora. Od 12. ure naprej lahko na Glavnem trgu v Ljutomeru uživate ob zvokih ansambla Štrk. Ob 14. uri pa bodo na Hipodromu v Ljutomeru potekale kasaške dirke.

Ob praznovanju 18. občinskega praznika Občine Grad bo v nedeljo, 5. avgusta 2018, ob 13. uri, v Športnem centru v Radovcih, potekala slavnostna seja Občinskega sveta Občine Grad. Za zabavno bo poskrbela glasbena skupina Genial.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2018 ob 21:33 đa mo ijšo gost

      Koga pa zanijma prevzem motorne brizgalne,oprostite črpalke ,če pa nemajo nikšne muzike ,vačih bi gelibar cuj napiso novinar če bi bar mali kajš špilo.Torej zaigral bo gramofon s ploščami.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.