https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Radovcih proslavili polnoletnost občine Grad

06.08.2018 ob 6:00  

V nedeljo, 5. avgusta 2018, so na nogometnem igrišču v Radovcih, proslavili 18. občinski praznik.


Po otvoritvi slavnostne seje s himno in uradnim pozdravom, je sledil blagoslov občine s strani predstavnikov kristjanske skupnosti, nato še slavnostni govor županje občine. Ta je povedala mnogo vzpodbudnih besed in vsem prisotnim zaželela uspešno nadaljevanje skupne poti.

Pred podelitvijo plaket in priznanj občine, je sledil krajši kulturni program, zatem pa so najuspešnejši učenci in dijaki dobili priznanja za svoj uspeh. Organizatorji so predstavili novorojence z mamicami, ki so rodile v letu 2017, po nagovorih povabljenih gostov pa sta sledila otvoritev in blagoslov novega pločnika ob pokopališču v Radovcih.

Za zabavno in sproščeno vzdušje po uradnem delu prireditve, sta poskrbela folklorna skupina Podkolonca in glasbena skupina Genial.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2018 ob 14:47 Gost007 gost

      Čestitam za delo in trud.....s čim se lahko pohvalite,da ste naredili to leto??????? A ja,,,nekaj metrov cest in jarkov ste popravili....PA TO JE VSE. VSAJ NEKAJ.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.08.2018 ob 15:07 nody gost

      gost 007...v prejšnji garnituri se je pa garalo...pa fse na puf...verjetno se ti kolca po stari garnituri...nk grad je blestel z občinskim denarjem...podjetju ŽKG je cvetel posel...ena in edina "NOČ ČAROVNIČ" prodana,kar vam ljudje z občine nikoli ne bodo oprostili.KALAMAR&COMPANY...ne hvala nikoli več...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.08.2018 ob 20:41 Pika na I gost

      Ne serite in ne pišite o stvareh katerih nimate pojma.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.