https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Moravskih Toplicah prirejajo poletne glasbeno-kulinarične večere

Moravske Toplice, 07.08.2018 ob 12:00  

V središču Moravskih Toplic to poletje ob sobotnih večerih pripravljajo glasbeno-kulinarične prireditve, na katerih lahko obiskovalci poleg dobrot prisluhnejo nastopom različnih lokalnih glasbenih skupin.


Prireditev, ki se v Moravskih Toplicah odvija vsako poletno soboto zvečer na zelenici pri Mercatorju, tako združuje pravo mero glasbe, plesa, lokalne kulinarične ponudbe in druženja. Tudi minulo soboto se je na zelenici v središču pod zvezdastim šotorom zbralo lepo število obiskovalcev, ki so od 19. ure dalje lahko razvajali čute in okušali prekmursko kulinariko, od 20. ure naprej pa prisluhnili in zaplesali ob glasbi ansambla zabavne glasbe Aktual. 

Aktualovci za sebe pravijo, da so mladi in energični glasbeniki iz Moravskih Toplic, ki za vas pripravijo pravo fešto. Za kulinariko so tokrat poskrbela društva iz Filovcev (KS, VSD, KTD), ki so ponujala langaš, palačinke in špricer. Do 25. avgusta imate še čas, da na zelenici v središču Moravskih Toplic obiščete katerega od preostalih dogodkov v organizaciji TIC-a Moravske Toplice:

11. 8. 2018 - Ansambel AKTUAL
18. 8. 2018 - Ansambel BEKŠ
25. 8. 2018 - Folklorna skupina KUD József Attila Motvarjevci, Katarina Šebők, vokal & Nino Doto, kitara.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2018 ob 15:48 gost

      Sramota!!! neobiskano totalno bedno organizerane prireditve... nesposoben TIC in občina z lelekon glavačon in vse po vrsti!!!!

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.08.2018 ob 21:30 Gost1 gost

      Vrhunsko! Te dečki žgejo kak ima biti!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.08.2018 ob 21:39 Prekmurec34 gost

      Gost ne motaj...zelo lepa prireditev, dobra zamisel in lepa priloznost za mlade skupine! In naj povem ka mamo zelo dobro prihodnost, saj so dečki od Aktuala napolnili šotor do konca in saka jin čast kak so zažigali na odru!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.