https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščejo se knjigovodja, spremljevalec gibalno oviranih učencev in avtoelektrikar

10.08.2018 ob 12:12  

Ste brez zaposlitve? Tudi ta teden smo za vas na straneh Zavoda za zaposlovanje preverili ponudbo aktualnih delovnih mest in izbrabli nekaj zanimivejših.


LINOX SOLUTION, tovarna tehnološke opreme, d. o. o. išče projektanta/tehnologa za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska 1.stopnja, visokošolska strokovna (prejšnja), Strojništvo in obdelava kovin. Zaželjeno je tudi osnovno poznavanje vsaj enega programa za konstruiranje. Prijava je mogoča do 30. avgusta 2018 preko e-pošte. 

LINOX SOLUTION, tovarna tehnološke opreme, d. o. o. išče oblikovalca kovin za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna, Strojništvo in obdelava kovin. Zaželjena je tudi sposobnost branja tehniške dokumentacije (načrtov). Kandidati naj vlogo pošljejo po pošti ali po e-pošti najpozneje do 30. avgusta 2018. 

PANORGANIC, LJUTOMER, SPODNJI KAMENŠČAK išče osebe za delo v rastlinjaku za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je osnovnošolska izobrazba. Kandidati se lahko prijavite preko e-pošte ali vlogo pošljete po pošti, najpozneje do 21. avgusta 2018. 

FITNESS & COFFEE, gostinstvo in storitve, d. o. o. išče natakarja za določen čas (12 mesecev - skrajšan delovni čas - 20 ur na teden). Pogoj za zaposlitev je osnovnošolska izobrazba. Kandidati lahko pokličejo za razgovor, ali vlogo pošljejo po pošti ali e-pošti, najpozneje do 31. avgusta 2018.

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI D. D. išče avtoelektrikarja, v okviru področja vzdrževanje v ACB Murska Sobota za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, tehnika. Pogoj za zaposlitev je tudi vozniški izbit B+C kategorije. Od kandidata se pričakuje natančnost in zanesljivost, splošna telesna pripravljenost, sposobnost za delo na višini in iznajdljivost. Zaželeno je usposobljenost za delo z nevarnimi snovmi. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17. avgusta 2018.

DVOJEZIČNA OSNOVNA ŠOLA PROSENJAKOVCI, Kétnyelvü általános iskola, Pártosfalva, išče diplomiranega vzgojitelja predšolskih otrok za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja). Kandidat naj tekoče razume, govori in piše slovenski in madžarski jezik ter obvlada zahtevno delo s preglednicami in urejevalniki besedil. Prijavite se lahko do 10. avgusta 2018.

ELCOM MLADEN BUDNA  s. p. išče knjigovodjo za določen čas (2 meseca). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, ekonomija. Od kandidata se pričakuje 5 let delovnih izkušenj, dobro razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega jezika ter zahtevno delo z urejevalniki besedil in delo s preglednicami. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 10. avgusta 2018.

OSNOVNA ŠOLA IN VRTEC APAČE išče spremljevalca gibalno oviranih učencev in dijakov za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Kandidati morajo k vlogi priložiti potrdilo o nekaznovanosti ministrstva za pravosodje, dokazilo o dokončani izobrazbi ter izpis delovne dobe iz ZPIS-a. Prijave zbirajo do 10. avgusta.

Več o prostih delovnih mestih lahko preveriti tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.