https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Klub prekmurskih študentov vabi na teniški tečaj in turnir

11.08.2018 ob 9:15  

Klub prekmurskih študentov bo v naslednjih dveh tednih organiziral teniški tečaj, na katerem boste lahko spoznali prvine tenisa ali pa pod vodstvom teniških učiteljev izboljšali svojo tehniko.

Zaključek tečaja s turnirjem

Tečaj bo potekal od 13. avgusta, ob ponedeljkih, sredah in petkih na teniških igriščih v Murski Soboti. Uro, ob kateri bodo učitelji udeležence pričakali na igriščih, bodo prijavljenim sporočeni naknadno. Tečaji se bodo zaključili s teniškim turnirjem, ki se bo odvil v soboto, 25. avgusta, prav tako v Murski Soboti.

Foto: Klub prekmurskih študentov

Prijave

Na tečaj in turnir se lahko prijavite na info@kps.si. Za polnopravne člane je tečaj brezplačen, za nepolnopravne člane pa znaša cena celotnega tečaja 10 evrov. Cena prijavnine za teniški turnir bo za polnopravne člane Kluba prekmurskih študentov znašala 5 ervov, za nepolnopravne pa 10 evrov.

Foto: Klub prekmurskih študentov

Druge aktivnosti

Projekt, ki že peto leto ponuja raznolike športne aktivnosti z različnih področij in študentom ponuja telesno aktivnosti po dostopni ceni, bo letos poleg teniškega tečaja in turnirja ponudil še kolesarjenje do Sotine ter že znano in priljubljeno FitVadbo. Oboje se bo odvilo septembra, več informacij pa bodo organizatorji razkrili kmalu.

Foto: Klub prekmurskih študentov

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.