https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Alenka Godec kljub dežju popestrila Soboško poletje

Murska Sobota, 11.08.2018 ob 12:12  

V petek, 10. avgusta 2018, so obiskovalci Soboškega poletja 2018, na Trgu kulture prisluhnili Alenki Godec.


Alenka Godec, priznana slovenska pevka, letos praznuje 30 let glasbenega ustvarjanja, začela je na Pop delavnici 88 s skladbo Tvoja. V tem času je izdala 11 samostojnih albumov, od tega dva z Big Bandom RTVS. Sodelovala je na številnih festivalih in z odličnimi glasbeniki.


V zadnjem času je Alenka še razširila polje svojega delovanja in se odlično znašla v vlogi Rosie v slovenski različici že tri leta redno razprodanega muzikala Mamma mia!


Alenka bo jubilejno leto zaznamovala s številnimi koncerti v spremstvu zasedbe odličnih in prekaljenih glasbenikov. Zasedba: Alenka Godec – glas, Jani Hace – bas, Robi Pikl – kitara, Miran Juvan – klaviature, David Morgan – tolkala.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2018 ob 17:49 gost

      Ja za Sobočance je to naj,naj zvezda ta Alenka .Saj eni še imajo občinstvo samo še v Pomurju .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.