https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščejo se natakar, učitelj in knjižničar

18.08.2018 ob 8:00  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo za vas na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje poiskali nekaj prostih, atraktivnih delovnih mest. 


FITNESS & COFFEE, gostinstvo in storitve, d. o. o. išče natakarja za določen čas (12 mesecev - skrajšan delovni čas - 20 ur na teden). Pogoj za zaposlitev je osnovnošolska izobrazba. Kandidati lahko pokličejo za razgovor, ali vlogo pošljejo po pošti ali e-pošti, najpozneje do 31. avgusta 2018. 

FRIZERSKI SALON Eva Eva Kapun s. p. išče frizerja za določen čas (2 meseca). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba in vozniški izpit B kategorije. Prijavite se lahko do 24. avgusta 2018.

FEROMONTAŽA, montaža in druge storitve, d. o. o. išče 10 instalaterjev ogrevanja in vodovoda za določen čas (36 mesecev). Pogoj za zaposlitev je nižja poklicna izobrazba. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 21. avgusta 2018.

 

DVOJEZIČNA OSNOVNA ŠOLA DOBROVNIK KETNYELVU ALTALANOS ISKOLA DOBRONAK išče knjižničarja, učitelja razrednega pouka in organizatorja šolske prehrane za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja),  izobraževanje učiteljev posameznih predmetov. Priložiti je potrebno obe dokazili o nekaznovanosti v skladu s 107.a členov ZOFVI. Kandidat mora imeti opravljen strokovni izpit za strokovne delavce na področju vzgoje in izobraževanja. Priložiti je potrebno tudi ustrezno potrdilo oz. dokazilo o izpolnjevanju pogoja znanja madžarskega jezika. Prijava je mogoča do 21. avgusta 2018.

ELEKTRO MARIBOR, podjetje za distribucijo električne energije d. d. išče monterja 3 za določen čas oz. do 21. 12. 2018. Pogoj za zaposlitev je nižja poklicna izobrazba, elektrotehnika in energetika. Kandidati naj k vlogi obvezno priložijo dokazilo o pridobljeni strokovni izobrazbi in potrdilo o opravljenem vozniškem izpitu B kategorije ter morebitna druga potrdila o dodatnih usposobljenostih. Prijave zbirajo do 22. avgusta 2018.

OSNOVNA ŠOLA ODRANCI, išče predmetnega učitelja slovenščine za določen čas o. do 31. avgusta 2019. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja). Kandidat naj obvlada zahtevno delo z urejevalnikom besedil, s preglednicami in bazami podatkov. Kandidat naj bo ustvarjalen s primernim odnosom do kulturno – umetniških stvaritev in predstav. Zaželeno je poznavanje spletnih aplikacij.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2018 ob 8:15 77 gost

      Kaj je delodajalci saj pa imate poceni delovno silo iz tujine,nas domačih delavcev tako ali tako ne boste zaposlili ker smo za vas predragi.Da ne govorim o starejših delavcev in delovnih invalidov ker teh se bojite kot hudič križa,sem 100% da bi starejši delavec in delovni invalid več naredila,kot pa en pijanček in lenuh ampak vi delodajalci take ščitite ker z njimi lahko manipolirate.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.08.2018 ob 15:30 hotiza gost

      Kje so pa tisti visoko šolani in z diplomami migranti ,ki so jih tako hvalili Erjavec,Cerar,Gjörgeževa in Šefic ?

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.