https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Pomurski policisti ponovno obravnavali nasilje v družini

22.08.2018 ob 7:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru  ter povoženje divjadi.


Na podoročju kriminalitete so soboški policisti oobravnavali nasilje v družini, goljufijo, dve tatvini mobilnih telefonov in zatajitev denarja na bankomatu.

Petrovski policisti pa so obravnavali neplačevanje preživnine.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2018 ob 12:08 77 gost

      Policija naj bolj pazi na voznike ker ne upoštevajo kolesarjev in pešcev,vsak voznik avtomobila in tovornjaka ima telefon na ušesu ali pa vozijo preblizu kolesarja in pešca,vozim se vsak dan z kolesom in vidim ogromno napak voznikov tudi na križiščih in pri semaforjih ko se voznik pelje skozi rdečo.In lahko imaš še ne vem kake odsevnike in te ne upoštevajo vozniki.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2018 ob 15:48 88 gost

      77 Umakni se z ceste!!! Ne da se voziš po sredini vozišča rezerviranega za motorna vozila. Boj se večjega in močnejšega, navsezadnje boš ti utrpel poškodbe, če si kriv ali ne.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2018 ob 17:30 gost

      Gost 88- vem da te resnica boli itak ti tako ali tako ne veš kaj je resnica, ker te niso starši naučili,drugo izpit za avtomobil si pa kupil ne pa pošteno naredil,ker če bi pošteno naredil izpit za avto potem bi vedel kaj je resnica.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2018 ob 6:44 88 gost

      Tebe bo bolelo, ko te bo nekdo povozil :D Ampak takrat po prepozno žal.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.08.2018 ob 20:40 88 gost

      Gost 77 Evo, se že uresničujejo moja predvidevanja. Kot sem povedal!!! Boj se večjega in močnejšega. Glede izpita pa, boljše kupiti kot pa brezglavo s kolesom zaletavati. :) https://www.pomurec.com/vsebina/48879/V_trcenju_hudo_poskodovan_kolesar_

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.