https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se mehanik, diplomirana babica in multiplikator

22.08.2018 ob 13:45  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo za vas na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje poiskali nekaj prostih, atraktivnih delovnih mest. 

 

MARIO KURTOVIĆ – nosilec dopolnilne  dejavnosti na kmetiji išče agronoma za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja), hortikultura. Kandidat naj dobro razume, govori in piše angleški in nemški jezik. Prijava je mogoča do 10. septembra 2018.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče bolničarja v urgentni in operativni dejavnosti ter intenzivni terapiji za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je nižja poklica, zdravstvena nega in oskrba. Kandidat naj ima 6 mesecev delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 25. avgusta 2018.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče diplomirano babico v porodnem bloku IT 3 za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja), zdravstvena nega in oskrba. Kandidat naj ima 9 mesecev delovnih izkušenj. Prijave zbirajo do 25. avgusta 2018.

OSOVNA ŠOLA KUZMA  išče diplomiranega vzgojitelja predšolskih otrok za določen čas, oz. do 31. avgusta 2019. Pogoj za zaposlitev je visokošolka izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), Izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok. Od kandidata se pričakuje komunikativnost, fleksibilnost, sposobnost vodenja skupin in samostojnost. Vlogi je potrebno priložiti vsa dokazila o izobrazbi ter priložiti dokazilo o nekaznovanosti. Pripisati je potrebno tudi e-mail naslov za obveščanje o izbiri in ne izbiri. Kandidati se lahko prijavite do 27. avgusta 2018.

 

DOM KUZMA, proizvodnja, trgovina, osebne in poslovne storitve d. o. o. išče kuharja za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, hotelirstvo in gostinstvo. Kandidat naj bo komunikativen, samoiniciativen in potrpežljiv. Prijavite se lahko do 28. avgusta, 2018.

AVTOCENTER SIMON, popravila in vzdrževanje vozil ter okrepčevalnica d. o. o. išče mehanika za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, motorna vozila, ladje in letala. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 29. avgusta 2018.

C-BOX inženiring, d. o. o. išče mizarja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali pa pokličejo za razgovor do 17. septembra 2018.

OSNOVNA ŠOLA PREŽIHOVEGA VORANCA BISTRICA išče multiplikatorja za določen čas oz. do 31. septembra 2021. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), izobraževalne vede. Vlogi z življenjepisom je potrebno priložiti tudi dokazilo o izobrazbi, ter obe dokazili o nekaznovanosti v skladu s 107. členom ZOFVI. Prijavite se lahko do 27. avgusta 2018.

ZAVOD ZA KULTURO, TURIZEM IN ŠPORT Murska Sobota išče strokovnega sodelavca VII/2-II, turizem in promocija za določen čas oz. do 30. junija 2019. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja). Kandidat naj zelo dobro razume, govori in piše angleški in nemški jezik. Prijavite se lahko do 29. avgusta 2018.

Več o prostih delovni mestih si lahko preberete tukaj.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2018 ob 14:49 77 gost

      Iščem delodajalca,ki zaposli starejšega delavca ali delovnega invalida,da bo delodajalcu pokazal kako je treba delati,in da delodajalci ne bodo več podpirali pijančke,lenuhe in kurvarijo,ampak vem da takega delodajalca v Sloveniji ni.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2018 ob 23:06 Čiča gost

      Multiplikator - kaj pomeni, kakšna je to šola?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2018 ob 7:11 Eee gost

      Naj se samo iščejo za ta denar .

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2018 ob 13:33 dragica gost

      Bilo je dosti govora,da bodo začeli zaposlovati migrante,ker,da naj bi bili vsi zelo šolani z dokazilom doktoratov in magisterijev sedaj pa nič od te zaposlitve . En od poslancev je celo izjavil,da se migrantov ne sme siliti ,da bi delali .Delajo samo po tem lahko naši sužnji njih lahko silijo delati . Kot izgleda bomo z to vlado in komedijantom dokončno shirali to državo in uničili

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2018 ob 10:44 gost gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.