https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podjetniki pozor! Na točki SPOT brezplačno do informacij in znanja

Murska Sobota, 23.08.2018 ob 6:00  

Tako kot drugod po Sloveniji, je bila tudi v Murski Soboti z začetkom letošnjega leta na ravni statističnih regij vzpostavljena Slovenska poslovna točka (SPOT), na katerih se bodo izvajale brezplačne storitve svetovanja za potencialne podjetnike in mikro, mala ter srednja velika podjetja (MSP).

Namen storitev je krepitev podjetniškega potenciala za MSP in pospeševanje ustanavljanja novih MSP. Tudi v Pomurju je delujoča poslovna točka z nazivom SPOT svetovanje Pomurje vzpostavljena z namenom podpore in pomoči potencialnim podjetnikom ter mikro, malim in srednje velikim podjetjem, ki se srečujejo s podjetniškimi izzivi na celotnem območju pomurske regije.

 Projektni partnerji SPOT SVETOVANJE PPOMURJE so Razvojni center Murska Sobota, Pomurska gospodarska zbornica in Območna obrtno-podjetniška zbornica Murska Sobota.

Projekt, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije, bo trajal do konca leta 2022.

Katere storitve lahko potencialna in obstoječa podjetja dobite na SPOT svetovanje Pomurje?
 
- Brezplačno INFORMIRANJE  v smislu rednega in ažurnega obveščanja strank o aktivnostih, razpisih in dogodkih na področju spodbujanja podjetništva;
 
- Brezplačno osnovno SVETOVANJE strankam na področjih, ki segajo vse od priprave poslovnih načrtov, marketinga in vodenja podjetij, pa tudi do internacionalizacije podjetij ter državnih spodbud;
 
- Brezplačno udeležbo na USPOSABLJANJIH IN DELAVNICAH, katerih namen je krepiti znanje, veščine in kompetence sodelujočih na področjih povezanih s spodbujanjem podjetniške kulture;
 
-  Brezplačna registracija s.p. ali enostavne d.o.o. ter ostali postopki v okviru SPOT Registracije.

Brezplačne informacije ali nasvete lahko dobite na sedežu SPOT točke na Lendavski ulici 5a v Murski Soboti, 3. nadstropje (za Zavarovalnico Triglav), vsak dan, z izjemo četrtka med 8. in 14. uro. Informiranje pa je sicer možno tudi na sedežu podjetij oziroma na sedežu katerega od partnerjev ter na telefonsko številko: 040 504 500.

SPOT svetovanje Pomurje lahko spremljate tudi na socialnem omrežju Facebook, kjer so objavljene ažurne informacije, javni razpisi, termini izobraževanj in druge aktivnosti.

Obeta se pestra podjetniška jesen

Znanih je že tudi nekaj delavnic in usposabljanj, ki se bodo zgodila to jesen.

•  4.9. in 5.9.2018: KAKO S PRAVO KOMUNIKACIJO IN UČINKOVITIMI POGAJANJI DOSEŽEMO SVOJ USPEH. Rok za prijavo: 31.8.2018 oz. do zapolnitve mest  (več si lahko preberete TUKAJ)

•  20.9. in 4.10.2018: ABC POSLOVANJA delovnopravne zakonodaje, poslovnega prava ter trženja in marketinga. Rok za prijavo: 14.9.2018 oz. do zapolnitve mest  (več si lahko preberete TUKAJ)

• 25.9.2018 : INTERNACIONALIZACIJA IN SPODBUJANJE INVESTICIJ V POMURJU, lokacija dogodka: Pomurska gospodarska zbornica (najava dogodka – program v pripravi)

• 4.10. in 5.10.2018: OBRTNIŠTVO IN DRUŽINSKO PODJETNIŠTVO – UČINKOVITO  VODENJE IN PRENOS DRUŽINSKEGA PODJETJA, lokacija dogodka: OOZ GORNJA RADGONA (najava dogodka – program v pripravi)

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.